Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה ל power bank jump start

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות power bank שיהיה יחסית נייד.

ושדרכו בעת הצורך, אני יהיה יכול להטעין פלאפון, לחבר תאורה קטנה, או אמצעי חימום קטן וכו.

וכמובן להדליק טרקטרון עם מצבר גמור. הכול נעשה בתנאי שטח, לכן אמינות, ואיכות חשובים מאוד!.

בEBAY, נתקלתי בכול מני מוצרי מדבקה, שמבטיחים קיבולת גובה. אבל אני לא מאמין בהם.

לצורך המחשה אני מחפש משהו בסגנון הבא:

http://www.thinkgeek.com/product/1e4e/

תודה רבה לעוזרים

פורסם

תודה קובי

אבל אני מעדיף משהו עם אמא ואבא מאוחרי המוצר.

כי הוא הולך להיות בשימוש בשטח, ואין מקום לטעיות.

פורסם (נערך)

תסתכל על זה: http://www.banggood.com/BlitzWolf-K3-400A-Jump-Starter-Multi-Function-Car-12000mAh-Dual-USB-Power-Bank-p-981964.html?p=WL0304514623201404D5

לי נסיון טוב עם מוצר אחר של המותג, ולפחות אני יכול להגיד שזה לא מוצר סיני טיפוסי, אלא בנוי טוב,

מרגיש איכותי, ועושה את העבודה כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם (נערך)

כמו שציינתי, לא מכיר את המוצר הספציפי, אבל החברה מייצרת מוצרים איכותיים לפי הרושם שלי.

אתה רואה את איכות הבניה והחומרים ומבין שהשקיעו במוצר ולא סתם עשו הכל במינימום עלות

כדי למכור ב 99 סנט, שזה מניסיוני עם מוצר אחר שלהם.

תקרא גם את הביקורות שם, הן טובות מאוד לפי מה שהתרשמתי.

פורסם

משום מה נראה לי שהמחיר עלה, מהפעם הראשונה שפירסמת את הקישור.

אני ימשיך לחפש,לבנתיים זה נראה אופציה טובה.

פורסם (נערך)
משום מה נראה לי שהמחיר עלה, מהפעם הראשונה שפירסמת את הקישור.

אכן המחיר עלה. שפירסמתי את הקישור היה להם מבצע לכבוד ה 9.9, והיתה הנחה משמעותית. תעקוב מידי כמה ימים, יש להם מידי פעם הנחות. יש גם ברשת קופונים

של 5 אחוז הנחה אליהם, תגגל וזה ישר יקפוץ לך. נסה את קופון b185f7 אולי יעבוד.

פורסם
תנסה את הקופון, אם זה מאפשר שימוש בו, אתה מגיע למחיר דומה למה שהיה לפני כמה ימים.

אושרי מה הוא המחיר שהיה לפני כמה ימים ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אפשר להטעין עם זה לפטופ ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...