Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

פוקוס 2008 1.6 150K ק"מ, הוסבה לגפ"ם לפני 11K ק"מ.

לאחרונה קיימות בעיות התנעה שונות - רכב נכבה מיד ללא לחיצה על דוושת המאיץ או סתם לא מניע בפעם הראשונה. המצבר חדש (4-5 חודשים). חשוב לציין שברוב המוחלט של המקרים ההתנעה עוברת חלק.

בדגם הזה כידוע יש המלצה להחליף משאבת דלק בטיפול 135K בגלל תלונות ברחבי העולם על בעיות במשאבה. אני נמנעתי מלהחילף אותה. יש לי הרגשה שהבעיות כרגע קשורות למשאבת דלק.

א. איך ניתן להעריך אם זה קשור לזה? האם יש אינדיקציה לבעל מקצוע אמין לדעת אם המשאבה הלכה?

ב. האם מדובר בטיפול מורכב שמצדיק טיפול במורשה יבואן? הם דורשים על החלפת משאבת דלק יותר מ2000 שקל, נשמע לי מוגזם. כמו"כ, האם ההסבה לגז סיבכה את ההחלפה של משאבת הדלק כך שאני צריך לחשוש לבצע את הטיפול במוסך שלא מיומן ברכבים מוסבי גפ"ם?

ג. מה כיוון המחיר הסביר להחלפה?

ד. האם זה טיפול שצריך להתבצע דחוף והימנעות ממנו היא טיפשית ומזיקה?

תודה רבה רבה

פורסם

א. עם סורק במוסך או שעון לחץ יוכלו לאמת אם אכן אין לחץ מספיק מהמשאבה

ב. לא מצדיק ,כל מוסך או אחד מחברי הכנופייה יוכל לבצע ,ואין קשר בכלל למערכת גפ"מ

ג. מבדיקה בחנות חלפים שאני עובד איתם ,750 משאבה מקורית ,250 סינית

ד. נזק לא (במיוחד שאתה משתמש איתה רק להנעות והשאר על גפ"מ ,אבל כך בחשבון שמתי שהוא המשאבה יכולה לשבוק לגמריי ,והרכב לא יניע כלל

מקווה שעזרתי

בהצלחה

• תוכן חדש...