Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה באיזור הקריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. האם קיים חניון שלא יפשוט לי את העור באיזור הקריה/עזריאלי? חייב לחנות שם שני-שלישי-רביעי. אפשר לחנות בקניון עצמו ? רעיונות אחרים? לבוא ברכבת זה לא רעיון כי אני חייב להיות תוך זמן מצומצם ביותר ברחוב ההגנה ובלילה אין רכבות אחרי 22:00.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בשעות הלילה החניון שליד הבניינים של חיל האוויר פתוח וחינמי (נראה לי שקוראים לו ליאונרדו). מעבר לזה, יש 2-3 חניונים של אחוזת החוף - מפעל הפיס, דובנוב ואולי אחרים, שהמחירים בהם בלילה פחות גבוהיים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם הליכה של 20 דקות לא מפריעה לך אז באיזור הצד המזרחי של גשר השלום, מרחק 2-3 ק"מ אפשר למצא חניונים זולים יותר ואפילו חנייה. ואם יש לך אופניים מתקפלים תוכל אפילו להתרחק עוד ק"מ או שניים ןבאיזור יד אליהו הייתי מוצא בעבר חנייה (אפור אם זה לא נצבע עדיין) בשכונות המגורים.

פורסם

מצטער אבל אחדד. אני צריך לחנות בין 8:00 - 16:00 . לא אכפת לי ללכת אבל אני חייב לדעת שבאמת תהיה חניה. כמה עולה חניה בתוך קניון עזריאלי ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בגולדה לא רק שפושטים לך את העור, אלא גם מכינים ממנו נעלי גולדה :-P

דובנוב והפטמן גם רחוקים (יגיע שטוף זיעה) וגם מתמלאים קצת לפני 8.

אך אם יגיע ממש מוקדם, יוכל פות"ש לחנות בהם.

מעבר לזה, להתקרב לאיזור עכשיו, בזמן העבודות, ממש לא חוויה.

אני אישית, אם היו ממש מכריחים אותי להגיע לשם ברכב, הייתי עושה כמו שהציע מרטינס וחונה ממזרח לגשר.

אפילו הרחובות שסובבים את יגאל אלון עדיפים על הצד המערבי. (אם באים מוקדם יש אפילו סיכוי לכחול-לבן).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לבוא ברכבת זה לא רעיון כי אני חייב להיות תוך זמן מצומצם ביותר ברחוב ההגנה ובלילה אין רכבות אחרי 22:00.

אני צריך לחנות בין 8:00 - 16:00.

יכול להיות שהתכוונת לרחוב הארבעה?

אחרת מה הקשר בין הקריה לדרך ההגנה?

ואם אתה צריך את החניה עד 16:00, מה הענין לגבי רכבת אחרונה ב-22:00?

פורסם

אני צריך להיות בקריה בין 8-16:00. לאחר מכן אני צריך להגיע לרחוב ההגנה . בתחנת רכבת ההגנה הרכבת האחרונה לכיוון לוד יוצאת בשעה 22:00. עירבבתי קצת בין הדברים. במידה ויש חניה במחיר נורמלי אגיע עם הרכב ואז הרכבת לא רלוונטית. במידה ואין אצטרך לשלב בין רכבת לאוטובוסים.

פורסם

אתה בודק לא נכון. אין מצב שהרכבת האחרונה מההגנה ללוד יוצאת ב-22:00, יש רכבות מאוחרות יותר.

עריכה: בדקתי. יש רכבת דרומה ב 22:14, 22:51, 23:03, 23:14...

אין חניה זולה באזור, פשוט אין. אם תגיע ממש מוקדם בבוקר, נניח לפני 7, תוכל לחנות בכחול לבן על רחוב שאול המלך אבל גם זה לא זול. כמדומני 6₪ לשעה. כל שאר החניונים יקרים.

אגב, אם אתה מגיע מאזור לוד אז אתה יכול לחנות בחניון של הנתיב המהיר ולקחת הסעה לקרייה. זה חינם אין כסף, גם החניה וגם הנסיעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכי זול זה פנגו. אפשר למצוא חניה באזור נחלת יצחק והרחובות הסמוכים, רק שזה גם יעלה לך 6 ש"ח לשעה וגם 10 דקות הליכה מהקריה. בחום.

רכבת זה פתרון מדהים למי שגר/עובד ליד [במקרה שלך הקריה]. יש רכבות אל השלום מהבוקר המוקדם ורכבות מהשלום חזור לכל כיוון עד מאוחר מאוד [מת"א ללוד נניח עד 23:00 בערך]. איזה סיבה יש לך לא להספיק?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צודקים , לא שמתי לב . תודה רבה לכולם

• תוכן חדש...