Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

20150905_185050.jpg20150905_184928.jpg20150905_185114.jpg20150905_185119.jpg

אלו בדיוק התמונות זאת המערכת שלי והבעיה היא שלמטה יש

פתחים לUSB ול AUX

שני החיבורים האלו לא עובדים ואני לא מבין למה ..

אני טכני וכן יכול להסתדר ולתקן בעצמי רק צריך את ההכוונה הנכונה לתקלה

בבקשה מחכה לעזרה ממי שיודע.

אגב זה גם לא עבד מעולם..

פורסם

עד היום כל התופעות שנתקלתי שקשורות לחיבור הנ"ל, נפתרו דרך חיבור הרכב למחשב ושינוי האופציה מ0 ל1.

בכל מקרה אם אתה מנסה לחבר IPHONE\IPOD אז ממילא הוא לא יעבוד ללא מתאם מתאים, אם אתה מנסה לחבר כונן USB וודא שהוא מפורמט כראוי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

המערכת שלך אינה מקורית (סיאט לאון דור קודם 1P, נכון?) ולכן פשוט לא מחוברת למחברים המקוריים של הרכב.

אם יש כניסות כאלו מאחור במערכת, יתכן וניתן למצוא מתאם שיקשר בינם לבין המחברים המקוריים.

(זה כיסויים מקדימה עבור הכניסות מתחת לתיוג USB ו-AUDIO/GPS או שזה כפתורי הפעלה?)

בכל אופן בחיפוש קל, מצאתי את האתר הזה שמתייחס למחבר המקורי בנוגע לבעיה אחרת בו, אבל אולי שופך קצת אור על אופן החיבור שלו באופן כללי. אם לא ימצא מתאם כזה, יתכן ואלקטרונאי ידע לקשר בין החלקים. או להוציא מאותה נקודה את חיבורי המערכת במקום הקיים.

אגב, אופציית 0 ל-1, שהתייחס אליה ידידי, נוגעת להפעלת פונקציה דרך מחשב הרכב באמצעות תוכנת VAG-COM/VCDS (ממשק דרך שקע OBD). אבל זה לא רלוונטי עבורך במקרה זה להבנתי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לא התכוונתי לכפתורים שנמצאים על הפאנל עצמו , והם כיסויים אגב..

התכוונתי לכיסויים למטה בתמונות, האחרון בצבע אפור שנפתחים האחד יש בו USB השני יש בו חור נקבה של AUX

זה לא עובד אף אחד מהם .

עכשיו אולי בגלל שאתה אומר שהמערכת לא מקורית ואז באמת יש מתאם ,אבל את זה אני גם לא יודע ולא יודע איזה מתאם לרכוש.

אם יש לך עוד מידע שיכול לעזור לי זה יהיה מצוין .

אגב המודל הוא 2011 לא 13-15 בלינק שצירפת.

פורסם

ברור לי לחלוטין לאיזה פתחים התכוונת.

השאלה לגבי הכיסויים נבעה מהנסיון להבין אם יש גם כניסות מתאימות מאחור, שאז אותן ניתן לחבר או להוציא למטה במיקום המקורי.

הלינק שצירפתי (תחת המילים "האתר הזה". הלינק תחת "סיאט לאון" הוא אוטומטי בפורום ומוביל לעמוד המחירון) הוא עבור דגם 1P משנת 2010 - זהה לשלך.

פורסם

זו מערכת תואמת מקור כך שאין מתאמים שמחוברים ככל הידוע לי ואני מדבר בתור בעל סיאט לאון כמו שלך בדיוק.

את אתה יכול לשלוף החוצה את המערכת ולצלם תהיה לי אינדיקציה יותר טובה לעזור לך.

בכל מקרה יש לי כבל VAG-COM ואם תרצה אוכל לעזור לך במידה וזו הבעייה.

צור קשר 0507571198 אביאל

אני מירושלים אם אתה מהאיזור

• תוכן חדש...