Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקה של bmw סדרה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול כמה הבדל האחזקה בין מאזדה 6 שנת 2006 לbmw סדרה 3 שנת 2013 שאני אומר אחזקה אני מתכוון עלות טיפולים אמינות חלפים ?

מבחינת דלק הבנתי שהיא חסכונית 1-15

אני יודע שזה לא אותו רמה אבל הרבה זמן אנחנו מחכים להחליף לאוטו חדש ומצאנו אחד במחיר טוב

תודה מראש

פורסם

ביטוחים ואגרות זה גם חלק מאחזקה, ופה יהיה הבדל משמעותי. החדשות הטובות הן שאתה יכול לבדוק את זה לפני שאתה רוכש את הרכב. אגרת רישוי מופיעה ברישיון וביטוח אפשר לבדוק בכל סוכנות.

לגבי האחזקה המכנית:

יש הבדל משמעותי באחזקה של רכב עם מנוע 1.6 לעומת רכב עם מנוע 2.2, כך שהתשובה תלויה בדגם המדויק. טיפולים שוטפים לא יקרים באופן מיוחד ברכב גרמני, אם כי הם יותר יקרים מרכב "רגיל".

באופן כללי, מאזדה יותר אמינה מ-BMW כך שתקלות יכולות לצוץ פה ושם. במידה וקיימת תקלה משמעותית ברכב (נניח החלפת גיר) תתכונן להוצאה משמעותית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ראשית, לב.מ.וו 2013 יש מנוע 2000 ולא 2200. (או 3000 ל - 335)

בנוסף, רכב מ 2013 עדיין באחריות, מה שמוריד עליות של תיקונים שאינם טיפולים שוטפים.

פורסם
ראשית, לב.מ.וו 2013 יש מנוע 2000 ולא 2200. (או 3000 ל - 335)

בנוסף, רכב מ 2013 עדיין באחריות, מה שמוריד עליות של תיקונים שאינם טיפולים שוטפים.

או 1.6THP ...

כפי שנאמר רכב יוקרה באחריות כבר יספק שקט נפשי גבוהה יותר, מלבד זאת שהוא גם חדש יותר ולכן הבלאי אמור להיות נמוך משמעותית.

לאיזה דגם הינך מתכוון?, שים לב שדדוקא הE90 (סדרה 3 דור קודם) נחשבת אמינה יחסית, הדור החדש התאפיין בכמה תקלות, אך מוקדם לשפוט

פורסם

ה- E90 נחשב רכב מצויין למרות כמה מחלות ילדות שאין חובה לסדר.

כמו למשל גומיה סביב החלון הקדמי שמתפוררת.

ה E90 הכי חדשה תהיה מ- 2011 ומחוץ לאחריות.

פורסם

יצא לי לנהוג ב316i וכשמישהו שרגיל לסוע בב.מ.וו חזקות יותר הופתעתי לטובה.

בנסיעה יום יומית היא באמת לא מרגישה חלשה.

סה״כ מדובר במנוע מוגדש וגיר פלנטרי אולי הכי טוב שקיים והיא נוסעת מצוין.

פורסם

רוברט - הכל יחסי...

נוסעת מצויין אולי יחסית לרכבי 1600 אחרים. אבל יחסית ל- 320, 328 אחיותיה, ההבדל הוא גדול.

זאת ועוד, אם תשווה אותה לאוקטביה 1.4TSI המוגדשת לא בטוח שהיא תרגיש יותר חזקה. כמובן שהניהוג בה עדיף בהרבה.

אישית, תמיד אעדיף לרדת בשנתון ולקחת מנוע גדול יותר כשמדובר בקניית במוו ומגבלת תקציב.

פורסם
רוברט - הכל יחסי...

זה ברור... [emoji4]

היא גם תרגיש חזקה יותר יחסית לרוב רכבי 2.0 אטמוספריים, אבל נכון שלעומת אוקטביה 1.4 לא בטוח בכלל.

אני לא לגמרי מכיר את המחירון שלה אבל נדמה לי שיש הפרש לא קטן בין 316 ל320, ואני כן יודע שמי שלא מפחד מזה יכול להוסיף ל316 לא מעט כוח במעט מאוד כסף יחסית, כך שגם זה משהו לקחת בחשבון.

• תוכן חדש...