Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ל4 חודשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול אם מישהו מכם מכיר דרך ועלות של השכרת רכב לתקופה של 4 חודשים בארץ(הכי קטן, זול ולא משנה כלום כל עוד הוא נוסע).

עוד רעיון שעלה זה שיש לי חבר שיש לו רכב שהוא רוצה למכור לאחר שהוא קנה חדש,

האם אני יכול להשכיר אותו ממנו(כלומר לשלם לו אפילו אחרי התקופה שאני לא אצטרך את הרכב שלו יותר), זה לא נשמע לי יותר מדי חוקי במיוחד אחרי מה שקרה עם UBER בארץ אבל אני רוצה לדעת האם זה כן או האם יש דרך לגרום לזה להיות חוקית(מה שאני חושש ממנו זה מקרה של תאונה והתנערות של חברת הביטוח אף על פי שיש ביטוח לכל נהג).

פורסם

עזרה?

מכיוון שהתקשרתי לחברות והבנתי שהעלות היא סביב ה2500-3000 יותר מעניין אותי העניין החוקי של השכרת הרכב מחבר

פורסם

מבחינה חוקית אסור לחבר שלך להשכיר לך רכב.

אבל אף אחד לא אמר שהוא לא יכול להשאיל לך את הרכב. אף אחד לא צריך לדעת שאתה משלם לו כסף תמורת ההסדר הזה. פשוט חבר שרואה חבר במצוקה ונותן לו רכב, אין חוק נגד זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

~

אם יש לחבר ביטוח מתאים שמכסה אותך, אזי אין שום עבירה על החוק או בסיס להתנערות מתביעות.

מעבר לזה האופציות שלך הן השכרת רכב, או רכישת רב-קו והיכרות אינטימית עם התחבורה הציבורית.

• תוכן חדש...