Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתו לחבר audison bit one בלי HU?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום האם מישהו יודע או התנסה בחיבור audison bit 1 בלי hu ?

ראיתי שיש כניסות אנלוגיות ודיגיטליות ויש את ה DRC כמובן כדי לשלוט בו אבל האם ניתו ישירות לחברו להגברה

ולחבר לא כניסה מסויימת בלי HU כלשהו ?

תודה מראש לעוזרים

דיאגו

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

כאשר משתמשים בנגן ללא HU, המינימום שצריך זה להשקיע בנגן טוב בעל DAC טוב ועם סיגנל חזק ביציאה.

משהו בסגנון AK120 יהיה מעולה לדעתי.

פורסם

זה בדיוק מה שאני שואל אני יכול לחבר נגן חיצוני, את הpre out להוציא למגבר ולשלוט על הווליום ועל הinputs דרך ה drc בעצם וזהו אם אני מבין אותכם נכון

Hu - 880 prs

פורסם

לאודיסון יש "HU" משלהם שנקרא BIT PLAY - מציע לקרוא קצת על המוצר.

הBIT ONE הוא פרוססור ולא יחידת ראש.

אני למשל מחבר לBIT ONE טאבלט או סמארטפון שדרכם אני מוציא אופטי ישירות אליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בדיוק מה ששאלתי אתה עובד בלי הרדיו דיסק ומחובר עם טאבלט ישירות ושולט דרך ה drc ? בלבד ?

Hu - 880 prs

פורסם

כן, אפשר גם לשלוט בווליום של הטאבלט אבל הdrc הרבה יותר מוצלח ואיכותי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכל העונים !:wink:

Hu - 880 prs

• תוכן חדש...