Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוף צרכים של כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש חוק שאומר שבעל כלב אמור לאסוף את הצרכים של

הכלב שלו,אני יורד שניה לדשא לציבורי למטה ורואה המון גללים

של כלבים ובעלי כלבים שהם גרים באיזור שלוקחים את הכלבים שלהם

ברצועה לעשות את צרכיהם בדשא או ממש בסמוך לו,ישבתי בספסל וראיתי

שאף אחד לא אסף את מה שהשאיר אחריו כלבו היקר.

מי אחראי לאכוף את החוק הזה בכלל?

מה ניתן לעשות?

אני לא יכול להתווכח ולריב פה עם חצי שכונה.

בכנות, האם אתם אוספים את הצרכים של הכלב שלכם?

תודה

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה חוק עזר עירוני, והאחריות לאכיפתו היא ע"י פקחי הרשות המקומית הרלוונטית.

זה אכן מרגיז ומגעיל שלא אוספים. יש רשויות שאוכפות את זה בחומרה, ויש כאלה שלא.

בזמנו בהרצליה, ראיתי כבר מס' פעמים איך פקח קופץ ממארבו בתוך השיחים ועושה התקף לב למזהמים :twisted:. הבנתי שזה גם קנס משמעותי. הרחובות היו כמעט נקיים מצואה ב100%.

לעומת זאת, בשכונה שאני גר בה עכשיו בחדרה, הרחובות מנוקדי צואה, הכלבים משוטטים לבד, ואין שום פקח לרפואה (למרות שפנינו למוקד מס' רב של פעמים).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בפ"ת בשכונות החדשות יש פעם ב- פקח שנותן דוחות לכאלה שמשחררים את הכלבים. בפקח שנותן דוחות על גללים לא נתקלתי.

יש אצלינו פה ושם, לא המון. חלק אוספים וחלק לא.

אני ובת זוגי אוספים תמיד.

פורסם

בכנות, גם בתור בעל כלבה, זה אחד הדברים הכי מעצבנים. הולכים ברחובות וצריך לחפש מוקשים.

כל השכונה מלאה בצואת כלבים וזה מעיד על בעלי הכלבים שפשוט לא אכפת להם מאף אחד ולא אוספים אחר הכלב שלהם.

בשכונה שלנו יש גם בעיה של כלבים שמסתובבים חופשי ומחרבנים בכל רחבי השכונה, מחטטים בפחים והופכים אותם על תכולתם והבעלים? הם פשוט פותחים להם את השער ואומרים יחזור כשיבוא לו.

העירייה טוענת שיש פקחים שתופסים את הכלבים המשוחררים ונותנים דוחות למי שלא אוסף אחרי הכלב שלו אבל זה לא נראה כך. הם גם טוענים שיש להם קטנוע שתפקידו לאסוף את הגללים מהמדרכות אבל מעולם לא ראיתי אותו בפעולה והפעם היחידה שבאמת השכונה היתה נקייה מגללים היה ביום שבו ראש העיר סייר בשכונה ונפגש עם תושבים.

יש לי בבית סטיפה של שקיות לאיסוף צואה שהעירייה מחלקת וכל טיול אני לוקח שקית אחת ואוסף אחרי הכלבה שלי. מה כל כך קשה להתכופף שניה, להרים את הצואה ולהשליך אותה בפח הקרוב?

בסך הכל זה עוד נדבך להתדרדרותה של החברה בארץ. כולם שמים קצוץ על כולם וככה זה נראה. אנחנו פשוט מדינה של בבונים.

פורסם

ההורים שלי אוספים, מגעיל אבל אין מה לעשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסך הכל זה עוד נדבך להתדרדרותה של החברה בארץ. כולם שמים קצוץ על כולם וככה זה נראה. אנחנו פשוט מדינה של בבונים.

מסכים. בשכונה שאני גר בה בחולון המצב בקנטים, כל יציאה מהבית היא כמו דילוג בשדה מוקשים. התנהגות סוציומטית של בעלי הכלבים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כאן, מעבר לקנס למי שלא אוסף בעצמו, העירייה מעסיקה עובד עם טוסטוס שנוסע בשכונות ואוסף את הצואה של הכלבים מהמדרכה עם מלקחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהייתי בניו יורק ראיתי המוני אנשים הולכים עם כלב ושקית ואוספים את הצרכים של הכלב.

ראיתי שם גם עמדות בפארקים עם שקיות לצורך העניין.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

גם אני אספתי במשך שנים אחרי הכלב שלי.

הבעיה היא שהכלב הלך להריח את השאריות של הכלבים האחרים וצריך לדעת להזהר שהולכים

בשבוע שעבר הפסקתי לאסוף.. :-(

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כאן, מעבר לקנס למי שלא אוסף בעצמו, העירייה מעסיקה עובד עם טוסטוס שנוסע בשכונות ואוסף את הצואה של הכלבים מהמדרכה עם מלקחיים.

פחחחחח הצחקת אותי, אולי זה ברחובות יוקרה שלך.

לא אצלי זה בטוח, לא חסר קקי, אני מרים כמו מנייאק, ויש גם את כמות חתולי הרחוב המטורפת שעוזרים למלא את השכונה בקקי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...