Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 מנוע 2000 או דומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב דרך אחת מסוכנויות הטרייד-אין של היבואנים.

הדגם שאני מחפש הוא מאזדה 3 2000 סמ"ק ספיריט - שנתון 2011 או 2012.

הבעיה היא שאין בנמצא רכב כזה העונה על דרישותיי. יש בצבעים שאני לא מעוניין, ויש כאלה עם הרבה קילומטראז'.

אני לא מעוניין להמתין במשך שבועות אלא לקנות כבר בשבוע הקרוב.

השאלה שלי היא, האם יש דגמים מתחרים לדגם שציינתי?

בגדול אני מעדיף רכבים אסיאתיים בגלל ה-"אמינות" אבל אפשר לשמוע אופציות של רכבים גרמניים מוצלחים מבחינת אמינותם בשנתונים אלה.

חשוב לי שהרכב יהיה דומה יחסית למאזדה שאני מחפש. ושיהיה בטווח המחירים שלה.

תודה לעוזרים

:-D

פורסם

כדי לתת לך תשובה תצטרך לספר לנו יותר מה התקציב ומה הדרישות מהרכב מעבר לאמינות לפי סדר עדיפות? (מרווח פנים, נוחות נסיעה, בטיחות, ביצועים, חסכון בדלק - כמה ק"מ אתה נוסע בשנה, אבזור, ועוד).

האם חייב להיות משפחתי? האם גיר רגיל בא בחשבון?.

פורסם

לפי הדגמים שאתה מחפש אני מניח שמדובר על סביבות 90K או משהו כזה.

קח בחשבון שבקניית רכב משומש לפעמים צריך להתפשר (בד"כ על הצבע )

לדעתי קיה סיד/פורטה רמת גימור EX מ-2013 עשויה להתאים לדרישתיך כמו גם טויוטה קורולה GLI

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התקציב שלי הוא 80 עד 90 אלף, עם אפשרות חריגה עד 92K.

הנוחות לא הכי חשובה לי. יותר חשוב לי הנאה מנהיגה וגם כוח - פחות או יותר ברמה של הספיריט - שהיא הרכב להשוואה.

כדאי שתהיה נוחות נסיעה סבירה.

אני מחפש דגמים שלא היו בהם בעיות ידועות. עדיפות לאסיאתיות, אבל אשמח לשמוע גם על הואגיות.

כמובן שיהיה בטיחותי.

מרווח פנים ממש לא חשוב לי.

אני לא נוסע הרבה כך שחסכון בדלק הוא כמעט לא פקטור.

חשוב לי שהרכב ייראה יחסית ספורטיבי וצעיר.

אבזור - כמה שיותר, יותר טוב, במסגרת התקציב.

גיר אוטומטי.

טויוטה קורולה GLI זה לא הרובוטי?

פורסם (נערך)

יש הבדל בין מרגיש לבין מה שקורה בפועל. היום יש הרבה רכבי סופר מיני מומלצים ומוצלחים מאוד שיתנו לך אחלה של תמורה וביצועים טובים משל משפחתית (למשל איביזה, פאביה).

סתם סרטון מעניין בנושא:

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

חפש אצל בעלים פרטיים, לא רק בטרייד אין. רוב היחידות עם מנוע 2000 סמ"ק של מאזדה 3 נמכרו לידיים פרטיות.

רכב מקביל - מנוע 1.8 חזק (יחסית) ותיבה אוטומטית 5 הילוכים, מראה ספורטיבי - הוא הונדה סיוויק 5 דלתות משנת 2010 ומעלה.

חפש גם את גירסת ההצ'בק של מאזדה 3.

אגב, אם אתה נוסע מעט ומתכוון להחזיק את הרכב תקופה ארוכה - אין בעיה לקנות רכב אפילו עם 100.000 ק"מ בתנאי שהוא במצב מצויין.

היום תקנה בזול עם הפחתה בשל קליומטרז', לאחר כמה שנים של נסועה נמוכה הק"מ יתקזז ותמכור ללא הפחתה.

פורסם
ח

רכב מקביל - מנוע 1.8 חזק (יחסית) ותיבה אוטומטית 5 הילוכים, מראה ספורטיבי - הוא הונדה סיוויק 5 דלתות משנת 2010 ומעלה.

וגם חסכוני יותר מהמאזדה ולדעתי הרבה יותר יפה.

פורסם

מציא לחפש קרוז טורבו אמריקאית, 2012, מחירים סביב 80-85 אלף, 10 כריות אוויר והרבה אבזור ,כוח וכו'.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

ההמלצות שלכם:

קיה סיד/פורטה 2013 EX

סיוויק 5 דלתות 1.8 2011

פאביה

איביזה

קרוז טורבו 2012

יש עוד הצעות?

מה עם גולף/פולו/אוקטביה? כמה הם אמינים בשנתונים אלה?

פורסם

אתה צריך להתמקד.

אמרת שאתה מעוניין במשפחתית אסיאתיית עם מנוע חזק ומראה ספורטיבי.

אז מה הקשר לפאביה, פולו, גולף אוקטאביה, קיה פורטה וכו'?

• תוכן חדש...