Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה אני או שזו המאזדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני מבין את ההבדל בין הקדימה לאחורה. התכוונתי בעיקר הבדל בין הנוחות של הנוסעים לבין זו של הנהג, הבדל שלא קיים. כלומר, אין פסול בהתרשמות מנוחות של מכונית בלי לנהוג בה, אולי אפילו להפך - כנוסע אתה יותר חופשי להתרשם מדברים כאלו.

חשבתי שהבעיה נסובה סביב התרשמות מדבר כזה או אחר במכונית בלי נסיעת מבחן. אם אתה מתכוון לרמה של הת'רד - בסדר, אני יכול להבין אותך..

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

טוב, אני מסביר והפעם רגוע

מותר לבקר מכוניות, זה ממש לא מה שאתה עשית :!:

וירון להבא יש מספיק פורומים פה לדברים כאלה - מבלי לזלזל ת'רד כזה מיקומו לא בפורום כללי, נוחות בספסל האחורי זה נחמד אבל לא ביצעת איזו בדיקה מדוייקת, בלי לחץ אויר וכ"ו וכ"ו

מה גם שאין בדיוק מה לעשות עם המסקנה של ההצהרה שה6 פחות נוחה בלי השוואה רצינית

לרועי, יש הבדל בין הנוחות של הנוסעים מקדימה ומאחורה, הרכב לא מתפקד כמקשה אחת, יש הבדלים ברכות בין הקפיצים והבולמים הקדמיים לאחוריים, ולכן גם בין החלק האחורי לקדמי.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

טוב, אז נראה לי שאני רק יכול להציץ פה ושם בהודעות שלכם ולהעיר פה ושם הערות קטנות.

כי אני באמת לא באתי בכדי להוריד את הפורום ברמה.

זה מה אתה אומר לי לעשות?!

172

פורסם

חבר'ה אני לא מבין מה התוקפנות הזאת :!:

אומנם גם אני לא רוצה שיהיו פה ילדים שיזיינו בשכל אבל הבן אדם נתן חוות דעת על נסיעה

במושב האחורי...... אני מסכים עם רועי שלא צריך נהוג ברכב כדי להגיד שהוא נוח/לא נוח

יפה/לא יפה את הדברים האלה רואים ומרגישים גם מהמושב האחורי :p

תנו לילד צ'אנס :)

ואם זה לא ילך ......... :twisted:

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
טוב, אני מסביר והפעם רגוע

לרועי, יש הבדל בין הנוחות של הנוסעים מקדימה ומאחורה, הרכב לא מתפקד כמקשה אחת, יש הבדלים ברכות בין הקפיצים והבולמים הקדמיים לאחוריים, ולכן גם בין החלק האחורי לקדמי.

עוד מעט גם תגיד שלחצי אוויר מומלצים שונים של היצרן, חלוקת משקל קדימה\אחורה, מוטות מייצבים שונים ותצורת מתלים שונה משפיעים אף הם..

:shock:

:wink:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...