Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 30-35 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בהמלצות לרכב ספורטיבי עד ה30-35 אלף יש אפשרות חריגה ל40

הכי חשוב לי זה

-אמינות

-נוחות

-צריכת דלק נמוכה יחסית

-אחזקה סבבה לא בשמיים

-מעל ה100 כ"ס

-יפה(מעוניין לבצע שינוים קוסמטיים בעתיד)

-לא רואה מוסך למאת טיפולים

פורסם

הכי תתאים לדרישות האלו היא יאריס TS, זריזה, מהנה לנהיגה ועם אחזקה שפויה. כמובן שהיא פחות חזקה מקליאו ספורט ותהיה בשנתון פחות גבוה מ-206 XS בתקציב הנ"ל.

כמובן שאף לא יכול להבטיח לך שרכב עם אורינטציה ספורטיבית ובן 10 יהיה חף מתקלות.

פורסם

צריכת דלק נמוכה וביצועים לא הולכים ביחד ותמיד יבוא אחד על חשבון השני.

עכשיו אני מסתכל על שרשורים קודמים שלך שפתחת לא מזמן והתקציב שלך היה דל יותר, השאלה היא אם יש לך כסף להחזיק את הרכב מעבר למחיר הקניה?

1234.png

פורסם

לא ספורטיבית אבל חזקה יותר ממה שהוצע ושנתון גבוה יחסית למחיר, חסכונית בשיוט, פיאט בראבו, עם מספיק ניסיון גם תתנהג לא רע בכלל

עברתי לסקייטבורד

פורסם
106 ראלי ;)

בעתיד הרחוק אני מתחנן לקנות GTI עכשיו סליחה על הבורות אבל איזה רכב זה 106 ?

ואיזה שנה הכי מומלצת לבראבו שיש פחות בעיות בגיר ואיזה דגם מומלץ ?

פורסם

2009-2011 מכיוון שב2012 הרכב הגיע בלי טורבו. כמו כן ב2009 הרכב ללא esp.

הגיר הוא אותו הגיר בכל השנים.

חפש את הגרסא המאובזרת סנסיישן/מגניפיקו (2009)

פורסם

2009 מגניפיקו הגיעה עם מנופים בהגה להעברת הילוכים וכל מיני ניקלים נחמדים מחוץ ובתוך הרכב, אך עם 4 כריות אוויר וללא esp וasr, ככה שיותר קל לפרפר ולאבד שליטה.

גרסת סנסיישן שהיא המחליפה שלה באה בלי המנופים בהגה ובלי הניקלים אבל עם מושבים נעימים יותר, esp,asr ו6 כריות אוויר, asr (בקרת סחרור גלגלים) ניתנת לניתוק אם בא לך לפרפר קצת.

בשתי הדגמים מגניפיקו ובנסיישן יש לך שליטה מההגה על המערכת, פנסי ערפל עוקב פניה, ג׳אנטים 16 עם צמיגים ברוחב 205, בקרת אקלים וסהכ אבזור נחמד עד נאה, כולל מערכ״בלו אנד מי״ שמדברת איתך וכאלה.

יש לך רמת גימור דינאמיק, שהגיעה בלי פנסי ערפל, בלי שליטה על המערכת מההגה, בלי בלו אנד מי ועם טאסות עם צמיגים ברוחב 195 עם קוטר 15״.

הגיר זהה בכל הדגמים ונכון לעכשיו מהיכירותי עם בעלי בראבו אין לו בעיות אמינות ויש צורך להחליף קלאץ באיזור ה100-120 אלף ק״מ

יש כמה ידניות מסתובבות שם, לרוב דינאמיק.

המנוע הוא מנוע tjet, שנמצא בגולייטה ובמיטו, מגיע עם 120 כס ולפי נתון יצרן 9.6 שניות ל100.

בתקציב שלך תוכל לקנות מגניפיקו 2009, עם קצת מתיחה גם סנסיישן 2010-11

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...