Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפנק ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני משתעשע עם רעיון קניית רכב גדול מאובזר ו"מפנק".

תנאי עיקרי לפני כל זה הוא שיהיה ידני.

התחלתי בחיפושים ברכבים שיש לי מעט ניסיון איתם על אף שהיו אוטומטים. מאליבו, להקרוס, i40, פאסאט אין אפילו איזכור אחד לרכב ידני מהדגמים הללו(יש לפאסאט כאלה שהן מוניות לשעבר-ממש לא עבורי)

חשבתי לעצמי שארד מדרגה בהתפנקות שלי ואחפש מאזדה 6 או אוונסיס ושוב נתקלתי בלוחות ריקים.

החיפוש שלי מתמקד בשנתונים 08-10 והמחיר נגזר בגלל איבוד הערך המטורף שהיה לרכבים הללו ועכשיו לטעמי הם קניה לא רעה.

אני מודע היטב לעלות האחזקה היקרה ובזבוז הדלק.

כמו כן, מודע גם לזה שרוב האנשים שקונים רכבי מנהלים מחפשים אוטומט/רובוטי כפול.

אז… מה קורה כאן? איזה רכבים בסגנון המדובר יש בשוק שמשולבים עם תיבת 6/5 הילוכים ידנית ראויה?

פורסם

B4 2008-2012 היא הסיכוי הכי טוב שלך- מסתובבות כאלו בשוק.

לקרוס ומליבו בכלל לא יוצרו עם גיר ידני.

לארץ הגיעה מאזדה 6 ידנית רק למורי נהיגה ואולי קצת מוניות.

פורסם

רכב מנהלים עם גיר ידני הוא שילוב לא נפוץ בארץ, הייתי מציע לך לחפש רכב ממורה נהיגה.

אני ממליץ לך לבדוק גם את האלפא רומיאו 159 שהיא בגודל שאתה מחפש והגיע עם גיר ידני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש גם כמה פורד מונדאו ידניות בארץ.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם (נערך)

הb4 מרגישה לי מעט ספרטנית ביחס לאחרות אבל השעשוע בהחלט גרם לחשוב על ה3 ליטר r הידנית.

על האלפא אין לי ניסיון אבל אני די בטוח שהיא חורגת מהתקציב שלי(60-80). בכל מקרה העניין יבדק.

שכחתי לשאול, האם המצב כל כך חמור מהבחינה הזאת בקטגוריית הגיפים? לא ראיתי רכב כבישטח עם יכולת שטח גבוה ידנית(פגרו/קרוזר).סתם מחיפוש קליל חסר משמעות.

תודה על רעיון המונדיאו. לא הזכרתי אותה כי מאוד לא אהבתי אותה.

עריכה אחרונה על ידי EEEBBR
פורסם

לנד קרוזר אין שום דגם ידני בארץ.

פאגרו אני חושב שיש ידני רק בדגמים הישנים עד שנת 2000 אבל אני לא סגור על זה.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

אוקי.

זה כל כך חבל.

אכן ראיתי פאגרו ישנים(גם דיסקוברי ודיפנדרים).

בכל אופן, כנראה שנשארתי עם האלפא והb4.

תודה על הרעיונות

פורסם
רכב מנהלים עם גיר ידני הוא שילוב לא נפוץ בארץ, הייתי מציע לך לחפש רכב ממורה נהיגה.

אני ממליץ לך לבדוק גם את האלפא רומיאו 159 שהיא בגודל שאתה מחפש והגיע עם גיר ידני.

לגמרי, כשאומרים רכב ידני מפנק אלפא רומיאו זה בערך הדבר היחיד שעולה לי לראש. אולי רכב יוקרה אמיתי (ברמה של פורש) השאלה היא אם זה נכנס לתקציב שלך..

פורסם

מחיפוש קצר שעשיתי מצאתי שיש B4 נפח 3 ליטר אחת ויחידה למכירה, נראה נחמד.

יש לך 8 אלפא ידניות, ההיצע לא גדול, אבל יש מנועים נחמדים (אבל שתיינים קצת).

פורסם

רשמתי את התקציב פחות או יותר… עד 80 בערך. כאמור, האלפא קצת חורגת מהתקציב שלי אבל יש לי סבלנות ואם תבוא אחת שתהיה שווה את זה, הוא יגדל.

בכוונה חשבתי בהתחלה על המאליבו והלהקרוס כי הן חוות ירידת ערך משוגעת ממש ואפשר לראות שממוצע המחירים נע על ה50-60 לרכב מ09(אחזקה יקרה? דלק?-לא משנה כל כך למה, עבורי זו נראת חבילה מתאימה)

התאכזבתי שאין את המאליבו ידנית כי מאוד אהבתי אותה.

לצערי פורש גדול עלי בכמה עשרות מידות בשלב הזה של החיים.

האמת שהסופרב נשמעת מעולה אבל ראיתי רק אחת מ06 ולא בא לי להתעסק עם רכב בן 10 שעבר יותר מדי והa3 לא מצדיקה בעליל את המחיר שמוצמד לה בשוק במשומשות, בייחוד שאני לא חושב שהיא כזו מרווחת ומתאימה.

חיפשתי אולי יש לאופל את האינסיגניה ידנית(לא הopc) ולא מצאתי איזכור לעניין,בטח לא בארץ. יש למישהו ידע אחר?

פורסם

לפי ICAR מתחילת השיווק שלה רק האוטומטית הגיעה לפה.

יש גם קצת הונדה אקורד-דיזל אפילו ידניות מהדור האחרון.

ביד 2 יש מודעה של C5 2012 ידנית, זכור לי שהייתה אחת 1800 לפני שנתיים- הצבע מתאים.

פורסם
סופרב TDI ידני.

למצוא אחת בארץ זה כמו למצוא חד קרן.

כנ"ל למצוא משפחתית ידנית שיוצרה בעשר שנים אחרונות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...