Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני זמן לא רב פרסמתי אודות רכבי שנוטה לעשן. אז ככה :

הכנסתי את הרכב שלי למוסך דיזל ביהוד.

הם בדקו ואמרו כי אין כל בעיה ושמו תוסף...

לי, באופן אישי העישון מפריע בטירוף מכיוון שאני לא מבין מדוע הדבר קורה.

יכול להיות שגם צריכת הסולר עלתה בזמן האחרון.

אני שם לב שהרכב מעשן רק כאשר הטורבו נפתח , כלומר מ 2100~ סל"ד לערך.

בלילה כאשר אני לוחץ על הדוושה ניתן לראות בבירור שהרכב פולט עשן והרבה. (שיש רכב מאחורי שמאיר וכך אני בעצם רואה).

ואילו ביום אני לא ממש מבחין בזה, אולי כי האגזוז פונה מטה וכך העשן יוצא לכיוון הכביש.

מה אתם חושבים?? ייתכן כי הדבר קשור לטורבו?

נ.ב. טרם ניקיתי חיישן egr.

תודה רבה לעוזרים ולקוראים.

פורסם

אני מכיר הייטב את התופעה הזאת - ברכבי דיזל רואים ענני עשן בלילה באור הפנסים של רכב שנוסע מאחוריך.

מדובר באפקט אופטי שאני לא כ"כ יודע להסביר אותו, אבל בכל מקרה זו בדיקה לא נכונה.

בקש מחבר לנסוע אחריך ברכב אחר בשעות היום וישסתכל כמה עשן יוצא.

אני מאמין שתהיה כמות עשן קטנה מאוד בהאצה - בעיקר בתחילת האצה - וזה סביר לדיזל ללא מסנן חלקים (איזה שנה האוטו אגב?).

תחליף פילטר אוויר אם לא הוחלף הרבה זמן.

פורסם

גם אצלי בלילה רואים אותה תופעה למרות שאני יודע בודאות שהרכב לא מעשן בסל"ד ביניים כלל.

כניראה התופעה מתרחשת מכיוון שמנוע דיזל פולט לא רק גז אלא גם חלקיקים, וזה מה שרואים דרך אור הפנסים של הרכב שמאחורינו..

יום טוב גם לך

פורסם

תודה רבה על התשובות, הרכב שנת 2007.

אז אתם אומרים שייתכן שזה לא ממש עשן?

האמת שהיתה פעם אחת שלחצתי עם חבר והוא אמר שהרכב מעשן ככה שיכול להיות שהוא מוציא משהו.

הלוואי וזה רק אפקט p-:

פורסם

כשהייתה לי רנו קנגו, בכל לחיצה בריאיה על הגז בלילה הייתי רואה את ה"עננים" האלו באור הפנסים של הרכב מאחורי.

בשעות היום אף פעם לא ראיתי אפילו לא טיפת עשן דרך המראות, האוטו נסע תקין לגמרי עם צריכת סולר תקינה, ועבר טסטים בלי בעיה.

• תוכן חדש...