Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים ברכב - פרקטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי במזל טוב ללמוד אבל פספסתי הרשמה למעונות ואני בנתיים אצל משפחה. עכשיו שאני קופץ לבקר חברים במעונות המקלחת שירותים ומטבחון שלהם הוא מחוצה לחדר וכל אחד יכול לבוא. אני מחפש פתרון זול איפה לגור ואמרו לי להסתכל בלוח פוקוס על קרוונים. עכשיו זה נראה לי יקר וגם צריך חיבורים למיים וחשמל אבל ראיתי שם פרסום לאוטו גלידה.

חשבתי לחנות בחניית מעונות ולהשתמש באוטו גלידה לשינה ולנסיעות קטנות.

כל השאר לעשות במעונות. בקיץ כמובן להשתמש באוטו גלידה כדי להרויח קצת אבל יותר מסטודנט ואולי ככה גם לטייל קצת.

מה עוד כדאי לברר והאם עדיף וונדורה או משהו אחר?

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה תאכסן את המקררים בתקופת החורף? כאשר אתה תרצה לישון באוטו.

האוטו לא מספיק גדול בשביל לישון בו ולשים בו דברים נילווים מינמלים, אלה אם כן כוונתך לחיות ממש כמו מיסכן.

ודרך אגב, הרכבים האלה מלאים קוקרצות (תיקנים), ואני יודע זאת כאחד שנתן שירות למקררים של רכבי הגלידה הנ"ל.

פורסם

אתה אמיתי? לגור ברכב בחניה של המעונות?

תשמע אני לא רוצה לבעס אותך אבל אתה חיי בסרט מיוחד משל עצמך.

תמצא דירה עם שותפים בכמה גרושים בחודש וסגור סיפור.

פורסם
התחלתי במזל טוב ללמוד אבל פספסתי הרשמה למעונות ואני בנתיים אצל משפחה. עכשיו שאני קופץ לבקר חברים במעונות המקלחת שירותים ומטבחון שלהם הוא מחוצה לחדר וכל אחד יכול לבוא. אני מחפש פתרון זול איפה לגור ואמרו לי להסתכל בלוח פוקוס על קרוונים. עכשיו זה נראה לי יקר וגם צריך חיבורים למיים וחשמל אבל ראיתי שם פרסום לאוטו גלידה.

חשבתי לחנות בחניית מעונות ולהשתמש באוטו גלידה לשינה ולנסיעות קטנות.

כל השאר לעשות במעונות. בקיץ כמובן להשתמש באוטו גלידה כדי להרויח קצת אבל יותר מסטודנט ואולי ככה גם לטייל קצת.

מה עוד כדאי לברר והאם עדיף וונדורה או משהו אחר?

איש כלבבי!

מועדון הגיבוב רוצה אותך.

Gn'f'R

פורסם

לסלס, הלוואי עלי דואקטי אני רחוק מזה, אולי פעם.

לוקומוטיב מה זה מועדון הגיבוב? יש אצלנו מועדונים אבל על זה לא שמעתי. אתה מתכוון לאחוות סטודנטים כאילו?

אקסודוס, אמנם יש דשא אבל אוהל זה ממש ממש לא לעניין וגם קר וזה שהיציע לי דירה, תידע לך שכל הזול נתפס מזמן והכל מאוד ישן ומצ'וקמק.

הרעיון זה פתרון שינה זול, שאני לא משלם על מקלחת שרותים מטבח וחוץ מזה בקיץ גם נותן לי הכנסה.

טרונקו נראה לי מבין עניין. אפשר בכלל להוציא את המקררים ולהתרווח בכיף? כי בשביל שינה נראה לי אפשר לשים עליהם פשוט מזרון וכמה שמיכות. קראתי את הקישור עם התיקנים ולא הבנתי. אתה מתכוון שהאוטו רדיואקטיבי באיזושהי צורה???:shock:

חשבתי שמאוד מקפידים על נקיון באוכל. אם אתה יודע עוד אני הייתי רוצה לשמוע.

פורסם

כן אפשר להוציא את המקררים.

עבדתי בבניית מקררים מסחרים וחדרי קירור. במסעדות הרמת ניקיון היא טובה וסבירה בדר"כ אך ברכבי גזלן ברובם הרמת תברואה מזעזעת כנראה בגלל שיש הרבה מקומות שהגישה קשה אליהם ואז מצטבר ליכלוך שמושך חרקים ואולי גם בגלל שהם מגיעים ליערות/חורשות ששם יש חרקים, ואולי בגלל שהעבודה היא עונתית מטבעה ולכן בזמן העונה הם לחוצים ואין להם זמן לטפל ולנקות ומחוץ לעונה זה לא מעניין אותם. אינני בטוח מה הסיבה.

אתה נשמע כחושב על כך ברצינות, ולכן אני משיב לך ברצינות. אך בכנות המחשבה על כך היא בדיחה (מתנצל). נראה לי שאתה חיי באופוריה כל שהיא, לשים מזרון על המקרר? איזה מן חיים נראה לך שאלה?

לא כולם נולדו עם כפית של כסף, לא כולם מסודרים בחיים, אך יש אפשריות אחרות, גם לגור ובטח להתפרנס.

פורסם

אין צורך להוציא את המקררים, פשוט תקנה מקרר בגודל שלך ותישן בתוכו עם בגדים חמים.

בתוך המקרר עצמו לא תהיה בעיה של מקקים, רק מסביב.

בזמן שתלמד בכיתה תוכל להשכיר את הטנדר לפי שעה לזונות.

פורסם

יש פה תגובות מועילות ולא מועילות.

פיקסר. אם אין לך ידע או רצון לענות אתה לא חייב אבל לישון במקרר או זונות בבקשה תפנה למישהו אחר, לא לי.

איל לא הבנתי מה הקשר לאתיפים והדברים קצת נשמעים גזעני. בכל מקרה אין מיקרו, רק יש מקרר.

לס לס תודה, באמת חשבתי בכייוון אבל ככה כבר יש כמה מיתקונים באוטו וגם עניין של פרנסה לקיץ. באמת חשבתי בין וונדורה לדוקאטו הוואן הזה האיטלקי ולא יודע מה עדיף אבל שניהם ישנים.

טרונקו, האוטו שימש רק גלידה ולא גזלן כמה שאני יודע. חשבתי כולה לישון באוטו ולשים בו בגדים לשבוע נגיד. כמובן אם מוציאים את המקרר זה עולם אחר ועדיף בהרבה.

• תוכן חדש...