Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת דלק סדש-דלק מהול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם התחנות דלק של סדש (מתדלק בבת-ים ) אמינות?

הצריכת דלק שלי גבוהה(נדון כבר באשכול אחר) וחשבתי שזו גם יכולה להיות היסבה.

מה אתם אומרים?

תודה

פורסם

לי יצא מזמן לתדלק בתחנה כזאת אבל לא בבת ים. לא נתקלתי בבעיה. ואני תמיד מודד צריכה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
היי,

האם התחנות דלק של סדש (מתדלק בבת-ים ) אמינות?

הצריכת דלק שלי גבוהה(נדון כבר באשכול אחר) וחשבתי שזו גם יכולה להיות היסבה.

מה אתם אומרים?

תודה

יתכן והרכב שלך רגיש לדלק 'מלוכלך' (יש לך מגאן ? פלואנס ?) תעבור באופן זמני לתחנת דלק אחרת ותראה אם יש הבדל בצריכת דלק ובסחיבה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

סד"ש היחיד שיצא לי לבקר נמצא באזוה"ת הישן בנתניה.

משאבות עתיקות, אקדחים שלא שואבים אדים (ומשפריצים דלק החוצה) וצריכת דלק מעט גבוהה מהרגיל (כ30ק"מ פחות על מיכל מלא בהשוואה לתחנת סונול הקבועה שלי).

תדלקתי שם מחוסר ברירה, על הדרך למדתי לאן לא לחזור.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מתדלק די הרבה בסד"ש החשמונאים בתל אביב. עכשיו הם גם הורידו טיפה את המחיר כי הכניסה לתחנה לא נוחה בגלל עבודות הרכבת הקלה.

בכל מקרה, מעולם לא היו לי בעיות וצריכת הדלק תמיד פיקס. מה שכן, יש שם תמיד מלא מוניות וצריך לחכות קצת בתור בשעות העומס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

5 שנים ניסיון עם 3 רכבים שונים בסדש תה"ש ללא בעיות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בבאר שבע יש להם גם סניף, מתדלק שם ובסדר באופן כללי, גם אצל ההורים עם המגאן דיזל הכול בסדר.

מה שכן, התחנה נראית מוזנחת מאוד ביחס לשאר התחנות של הרשתות הגדולות כמו פז/דלק/סונול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן, זה מן קטע כזה בתחנות של סד״ש שתמיד נראות מוזנחות.

בתכלס נראה לי שלתחנות היותר יפות שך סד״ש פשוט קוראים TEN

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

^

מה שהוא אמר.

חבר של אבא שלי מהעבודה עם ניסאן מיקרה תדלק שם מיכל שלם, הלך לו מנוע, אולי זה במקרה, אולי זה בגלל הדלק, אבל התחנה שילמה לו עלות של החלפת מנוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מתדלק בסד"ש שנים, בכל מיני סניפים. גם דלק וגם סולר, והכל תקין.

לעומת זאת כשתדלקתי סולר בתחנת דלק דיסקאונט בב"ש, נדלקה לי מנורת CHECK INJECTION וכבתה לאחר שחזרתי לסדש.

פורסם
סד"ש היחיד שיצא לי לבקר נמצא באזוה"ת הישן בנתניה.

משאבות עתיקות, אקדחים שלא שואבים אדים (ומשפריצים דלק החוצה) וצריכת דלק מעט גבוהה מהרגיל (כ30ק"מ פחות על מיכל מלא בהשוואה לתחנת סונול הקבועה שלי).

תדלקתי שם מחוסר ברירה, על הדרך למדתי לאן לא לחזור.

לא במקרה - זו תחנה בה נמצא ליקוי בבדיקה השנה: http://energy.gov.il/Subjects/Fuel/Documents/TD_407_2009.pdf

• תוכן חדש...