Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס CT200 - [עדכון שנתי]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו מכם שסייעו לי בחיפוש הרכב בפורום היעוץ יודעים שרכשתי כזו, מודל 2012, לפני כחודש. הרכב נועד לשמש את אשתי, אבל יצא לי לנסוע על הרכב לא מעט היות ובנסיעות משותפות אני הוא הנהג, אז יצא לי להתרשם מהרכב.

הרכב נקנה מלקסוס סלקט, שהיו מאוד נחמדים והאקזמפלר עצמו היה מאוד שמור ועבר רק 26000 ק"מ. השירות בסוכנות היה אחלה.

ראשית, הנקודות החיוביות :

צריכת הדלק טובה מאוד. אמנם לא 1:20 עליה מדבר היצרן, אבל צריכת הדלק בתדלוקים שבצענו הייתה 1:17.5, בהחלט חסכוני.

איכות החומרים טובה מאוד - פלסטיק נעים בדשבורד ובדלתות, ריפוד קטיפתי על המושבים (הנוחים מאוד). הרכב מרגיש יוקרתי וניכר הבדל גדול באיכות החומרים בהשוואה לאוריס עליה הוא מבוסס.

הרכב די נוח - בשל ניסיון קודם עם רכבים יפנים ציפיתי לרכב קשיח ונסיעה לא נוחה, שמחתי שלא כך הדבר.

אבזור לא רע כבר בדגם הבסיס - הנעה ללא מפתח, חיישני חניה, חישוקי מגנזיום, חיישני אורות למיניהם ומערכת סטריאו טובה עם בלוטות'. לצורך השוואה, הג'טה שלי עלתה אותו הדבר כחדשה והגיעה עם טאסות מפלסטיק, בלי בלוטות' וללא שליטה על המערכת מההגה.

והדברים השליליים -

תא המטען קטן. כאשר לקחנו אותו לקניות הייתי צריך לשים חצי מהשקיות במושבים האחוריים, בעוד שבג'טה המשמשת אותי תא המטען הרבה יותר גדול.

המנוע עצל בכל מצב שהוא לא מצב ספורט. אני לא נוהג על הרכב באופן קבוע ולכן לא יודע לומר מה ההבדל בצריכת הדלק, אבל היות ומצב הספורט מפעיל את מנוע הבנזין בצורה תכופה יותר אני מעריך שצריכת הדלק תהיה חסכונית פחות.

ממשק המערכת עם הבלוטות' לא אינטואיטיבי.

לסיכום - אחלה של רכב שני. חסכוני, נוח, נעים לשבת בו. אבל - לא הייתי רוכש כזה בתור רכב עיקרי בגלל תא המטען הקטן.

מתנצל מראש על שגיאות מוזרות, אני כותב מהטלפון וה-autocorrect מזוויע

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בתור משומשת היא הופכת לעיסקה מעניינת למי שנוסע המון או בעל מצפון סביבתי רציני.

כחדשה היא מציעה מעט מדי עיצוב וסגנון לעומת המתחרות המאוד מלוטשות שלה.

תתחדשו, תהנו וסעו בדרכים טובות.

פורסם

הרכב חד משמעית לא עומד מול המתחרות בכל מה שנוגע לביצועי המנוע, אבל מבחינת הגימור בתא הנוסעים היא טובה מאוד ולא נופלת מ-a3 או סידרה 1 הבסיסיות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הבעיה שלה היא שהאוריס (המחודשת) לא פחות נוחה, אותה יחידת הנעה + שימושיות גדולה יותר.

ויש את הקאמרי הפחות חסכונית, אבל ברמה אחרת של ביצועים נוחות ושימושיות.

פורסם

8 חודשים עם אחת כזאת בבית ומיום ליום אני לומד יותר ויותר להעריך את הרכב. נרכש לזוגתי שתחיה, לפי רצונה בהזמנה אישית לפי דרישתה.

מגיע לך, בובה, אין בעיה. אבל מבחינתי הייתה זו אכזבה וחוסר הבנה טוטליים שהלכו והתחלפו בהבנה והערכה. האוטו מאוד נוח, כל עוד אה מוכן לשבת עם התחת על האספלט כי הישיבה נמוכה. בהתחלה היה לי מאוד קשה איתם בגלל ישיבה נמוכה. אחרי שהבנתי שזה לא מושבים, אלא גובהם, הבנתי שהם בעצם מאוד טובים ונוחים. הרכב עצמו חיסכוני, מתמרן ומשרה אוירה של איזי. אני מוצא את עצמי יותר ויותר לוקח את האוטו שלה לכל מיני סידורים קטנים וסיבובים בעיר.

כל עוד אין צורך לצאת לכביש מהיר לנסוע במהירות של מעל 120 היא מספקת את הסחורה בגדול.

גם הבגאז' הוא בסדר גמור יחסית למכונית מהז'אנר ההיברידי.

פורסם (נערך)

תצחקו, אבל מבחינתי מדובר בסוג של פנטזיה של רכב.

רכב חסכוני ויוקרתי...

עריכה אחרונה על ידי mohen

אוטו-מאניה :-)

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן לאחר הטיפול השנתי. הרכב נסע בשנה האחרונה כ-10000 ק"מ, עם צריכת דלק של 17-18 קמ"ל. אמינות מוחלטת. הטיפול השנתי עולה 1222 ש"ח וכולל החלפת מסנני מזגן, אוויר ושמן. השירות במרכז השירות בת"א מעולה.

• תוכן חדש...