Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו או ריו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי שום אזכור בקטלוגים שלה ל5 כוכבי בטיחות או בפרסומות. גם אין לה מערכות בטיחות אקטיביות כמו לואגיות ולכן אני בספק אם הייתה מקבלת 5 כוכבים היום - לכן הייתי מסייג את הכתרתה כמיני הבטוחה ביותר.

לI10 יש את אותן מערכות בטיחות (להוציא BAS) ותכנון עדכני יותר ב3 שנים, בספק שאם היא הייתה זכאית ל5 כוכבי בטיחות והפיקנטו לא זכאית. אז במפרט הישראלי כן- מקבל. היום כבר לא.

פורסם

ריו ידנית לדעתי באמת עשויה להתאים ולא לאכזב אותך.

לאחי יש אותה כבר כמעט שנה והוא גם אומר שהצריכת דלק ממש לא רעה

פורסם

תודה רבה על הדעות ומשובים שלכם...

השאלה המדאיגה היא אם לקנות ריו ידנית ואחכ קשה למכור אותה בעתיד בגלל ידנית שאנשים מעדיפים רכב אוטומית?

פורסם

yoav אתה קובע דבר נחרצות על סמך ספקולציות והסקות אישיות ועורך השוואות על סמך... כלום, אך זו עובדה כרגע.

אלא אם אתה טוען שמגזין אוטו משקר באומרו שאישר את זה עם euro NCAP בכבודם ובעצמם, שיבואני קיה מטעים את הציבור (חפש טוב ותמצא אזכור של חמש כוכבים על ידי היבואן) ושרועי צוקרמן כתב הרכב של ynet בודה ממוחו הקודח בעודו כותב שורות אלה:

"

במסגרת מתיחת הפנים, הגרסה האוטומטית של הפיקנטו זוכה לכרית אוויר שביעית (לברכי הנהג), שלא מוצעת בדגם ה-1.0. במבחן הבטיחות שנערך לדגם על-ידי Euro NCAP עם שש כריות אוויר בשנת 2011, זכה לציון המרבי של חמישה כוכבים בגרסאות המצוידות בבקרת יציבות (חובה בישראל), תוך שהוא זוכה לניקוד גבוה בסעיפי ההגנה על נוסעים" (מתוך ynet, 'קיה פיקנטו במבחן דרכים: הרכב מנצח', רועי צוקרמן, 24.3.15).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4640098,00.html

בכול מקרה בעניין זה סיימתי את טיעוני.

ולפותח השרשור, השאלה לכמה זמן אתה קונה את הרכב, או לפחות חושב שתחזיק ברכב (שאלה כללית שצריכה להיבחן כאשר אתה ניגש לקנות כל רכב חדש). אני לא הייתי פוחד ממכירה עתידית של רכב ידני- גם להם יש קהל. ומניסיון של החודשים האחרונים בעזרה לחברים, נמכרו ונרכשו 4 רכבים ידניים מחברות שונות בלי הרבה בעיות. לדעתי השוק של ידני הופך לקשה יותר (נכון שאוט' כנראה יישאר מועדף על הנהג/ת הישראלי) ברכבים משפחתיים ופחות קשה בקטגוריות המיני והסופר מיני.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם (נערך)

לא אומר שהוא משקר, אומר שזה לא רלוונטי, 5 כוכבים של היום זה לא 5 כוכבים של 2011 ,זכותך לא להסכים.

השוואות על סמך כלום? אותם מכלולים עיקריים, שתי מכוניות אחיות- ואם יש הבדל הוא לא יהיה במערכות בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

יואב ולוטי - יש חדרים להשכרה לפי שעה...

פות"ש - אני עם ריו ידנית כבר שנתיים. מאוד מרוצה ממנה ומאוד לא מעניין אותי מה יהיה כשאמכור.

אין לי ספק שאצליח למכור אותה בקלות ובמחיר טוב.

יש עליה סקירה כאן שהעלתי מהרגע שקניתי, ובקרוב יהיה עדכון.

שורה תחתונה - היא בדיוק מה שרציתי מאוטו. קטן, בסיסי, נעים, זול מאוד(לתחזוקה ולשימוש), אמין -זהו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הריו האוטומטית לדעתי לא מומלצת בגלל מנוע עצל, גיר ארבעה הילוכים מיושן וצריכת דלק של ג'יפ משנות ה-80. בנוסף, הרכב קופצני ומאוד לא נוח מניסיון. כל סופר מיני אחרת עדיפה.

פורסם

ברמת העיקרון שניהם רכבים מעולים. כמו שכתבו כאן לפני, הריו עשויה להיות חסכונית יותר בגרסה הידנית אך הקומפקטיות של הפיקנטו עשויה להיות טובה יותר עבורך בנסיעות בגוש דן.

באופן כללי אני מחבב יותר את הפיקנטו. גם בזכות השוק המעולה שלה וגם בזכות העיצוב.

• תוכן חדש...