Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד התלבטות לפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלפטופ של האישה שהוא הישן שלי שובק.

מיועד למטרות אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים, אנחנו נוסעים המון אז שיהיה קל. איכות בניה חשובה מאוד.

מתלבט בין השניים האלו (קונים בארה"ב):

http://www.bestbuy.com/site/lenovo-geek-squad-certified-refurbished-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-ssd-silver/7017037.p?id=1219247175640&skuId=7017037

http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16834232393&ATT=17-507-003&CMP=AFC-C8Junction&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-So%20Grid%20Tech,%20Inc.-_-na-_-na-_-na&cm_sp=&AID=10440897&PID=2138476&SID=dl-1799983

אחרי ריבייט המחיר בערך אותו הדבר. הלנובו עם מפרט מרשים יותר, אבל לא בהכרח בדברים שמשנים לנו (מסך מגע, יוגה).

תובנות?

תודה!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם המחשב מיועד לנסיעות אני מציע כיוון אחר: ASUS Transformer Book.

אכן מעבד יותר חלש (Atom Z, כמובן צריך לרכוש את הדגם בעל המעבד החדיש ביותר).

לפני מספר חודשים רכשתי דגם "10.1 (יש גם דגם "11.6). משמש את אחד הבנים שלי לאופיס וגם יצא אתי פעמיים לחו"ל בתפקיד מחשב לגלישה, ועושה את העבודה היטב.

את נושא הסרטים לא בדקתי. וכאמור, יתרונו העיקרי הוא במשקל וכן האפשרות להשתמש בו כטאבלט עצמאי. החסרון העקרי כטאבלט נסיעות הוא חוסר GPS.

דגם ה-T100TAM נרכש בנתב"ג לפני מספר חודשים ב-$400 (ובנוסף רכשתי גם כרטיס הרחבת זכרון). גרסת ה-T200 (מסך "11.6) וגרסאות עם דיסק קשיח עולות יותר, אבל אתה בארה"ב ואני נמיח שתוכך לרכשו שבמחיר יותר נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, לא מיועד בעיקר לנסיעות. השימוש הוא לרוב בבית, אלא מאי אנחנו בחו"ל באזור ה6-12 פעמים בשנה, והלימודים של אשתי נמשכים בצורה חסרת התחשבות מצד האוניברסיטה, אז המחשב צריך להיות קל לנשיאה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ממליץ על מחודשים ובטח לא לנובו מסדרה שאיננה Thinkpad, אף פעם לא הרגישו לי איכותיים או אמינים במיוחדים.

לגביי האסוס המעבד ממש חלש.

ממה שאני מבין התקציב הוא 600-700$, לדעתי אלו אחת האופציות העדיפות:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA4P038T8079

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA66B2KP3813

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

Core M לא אמור להיות המעבד החדש והמגניב? אתה בטוח שהוא חלש?

לגבי המחשבים שהצעת, הם בלי SSD, זה די דיל ברייקר בשבילי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

איכות החומרים ב UX305 ממש לא מרשימה, אז אם זה חשוב לכם כדאי שתחפשו מחשב אחר.

היוגה2פרו לא היה המחשב הכי אמין, ובהחלט לא הייתי קונה אחד מחודש.

דוגמא למחשבים עם איכות חומרים טובה: HP X360 SPECTRE, DELL XPS, ASUS UX301, ACER ASPIRE S7.

לא יודע מה המחירים שלהם בארה"ב ואם הם מתאימים לתקציב שלכם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ACER? איכות חומרים טובה? רמת האמינות שלהם מאוד נחותה ביחס לDELL למשל.

ניטצ', אם SSD כל כך חשוב לך, אז אולי הייתי מתפשר על מחודש, למרות שאני לא ממליץ:

http://www.bestbuy.com/site/dell-13-3-xps-notebook-4-gb-memory-and-128-gb-solid-state-drive-silver-anodized-aluminum/1312937701.p?id=mp1312937701&skuId=1312937701

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני שומע הרבה דברים לא טובים על לנובו, בעיקר בתחום התוכנה (שערוריית הSuperFish, ועכשיו עוד סיפור עם BIOS נגוע), ואומרים שאיכות החומרה גם מתדרדרת בכל הליין למעט דברים ספציפיים.

מבחינת לפטופים, תשקול אפל. המקבוק החדש שלהם (לא אייר, לא פרו, זה עם הקונקטור היחיד) הוא יצירת מופת של נישאות (מרגיש במשקל של אייפד - הוא 920 גרם, המחשבים שאתה מתלבט ביניהם הם 1.3 ק"ג ו1.5 ק"ג) ובגלל שהוא יצא מידי אפל, גם אפשר לסמוך עליו שיעבוד more often than not. מה שכן, אני לא יודע איך לאכול את הקונקטור הזה, אז תבדוק איך הוא מתחבר ליתר החיים שלך.

אם PC, אז הDELL XPS 13 הוא מחשב טוב.

מחשבים בימינו זה דבר שנרכש גם לחמש שנים בקלות, אז הייתי מוסיף אי אלו שקלים בשביל לקבל משהו איכותי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

~

את הלנובו יוגה שלי החלפתי ב-X200 מחודש, וגם אחרי סוללה וכונן SSD חדש יצאתי ברווח. יכול להיות שהיוגה מהסדרה האחרונה בנוי באופן איכותי יותר (נראה לי שלאשתו של עידן יש כזה), אבל הדגם שנמכר לפני שנתיים היה פשוט מגוחך. קל היה להבין שמישהו שם מיהר לצאת לשוק ולכן חסך בבקרת האיכות.

עצתי, לאור הדרישות שהצגת, היא בכלל לחזור אחורה בזמן לחפש Dell Vostro 3360 מחודש או מעודפים. היה לי אותו מהעבודה, אולטראבוק קל וידידותי עם סוללה טובה ועמידות מפתיעה בנסיעות וטלטולים. דק ונוח לנשיאה אבל עדיין סולידי ומרגיש כמו מחשב אמיתי ולא כמו טבלט משודרג. בדגם שלי היה SSD קטן למערכת ההפעלה שהיה מעלה את המחשב תוך 8 שניות גם אחרי שנתיים, מעבד i5 ו-4Gb RAM, מן הסתם יש תצורות רבות. אם תצליח למצוא כזה אני מניח שהוא יעלה פחות מהדגמים החדשים יותר וישאיר עודף לשדרוגים והרחבת אחריות. מגבלותיו העיקריות הן היעדר מסך מגע, סוללה נשלפת או חיבור לתחנת עגינה.

אני בטוח שיש עוד הרבה דגמים ויצרנים טובים, אבל את הדברים לעיל אני יכול לומר מנסיון, לא מעיון בברושורים.

פורסם

רק הערה קטנה, בארץ אין אחריות לניידים שנרכשו בבסט ביי ארה"ב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...