Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך הוא יכול בכלל לשבת באוטו עם 5 סאבים כאלה!!

לגל (BLACKMAZDAF) יש כזה אם אני לא טועה ...והוא כולה אחד ואני לא יכול לשבת דקה באוטו בזמן בדיקות אבל פה זה 5 באודי ולא בוואן בקיצור אחים שלי זה FUCKING SHIT(כלומר ממש היתלהבתי):-P

פורסם

אתם מתלהבים מזה? אז קבלו דוגמאות נוספות:

1.jpg

15a.jpg

woofaz.jpg

3.jpg

2.jpg

10.jpg

פורסם

170dB+

24 סאבים של קיקר 12" comp vr

12 מידבאסים 6" rmb6 בדלתות קידמיות

4 סאבים קיקר 10" comp vr בדלתות אחוריות

104401_1_full.jpg

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

כן בעניין הוואנים אני יודע אנשים ואני לא ממש מיתלהב כי זה וואנים יש יחסית הרבה מקום לידחוף סאבים, מגברים, מצברים, אלטרנטורים, חלונות משריינים ובחורות ערומות!

אבל לידחוף 5 סאבים עוצמתיים כאלה לרכב יחסית קטן יותר מוואן זה כבוד!!

מעניין באיזה תיבה הוא מישתמש ל5?

פורסם

עזוב את הסאבים...

מה הולך שם עם המגברים?

הקוביית מגברים הזאת מסתובבת??? (אולי אני מדמיין...)

Mazda Lantis F

פורסם
עזוב את הסאבים...

מה הולך שם עם המגברים?

הקוביית מגברים הזאת מסתובבת??? (אולי אני מדמיין...)

ההסבר הכי הגיוני זה שהיא מסתובבת בכדי לקרר אותם בצורה אפקטיבית יותר

GTA זה הכי אחי .

פורסם

גם אני חשבתי על העניין של היופי+קירור... אבל צריך להיות שם פתרון מאוד יצירתי לעניין של הכבלים שצריכים להיות מחוברים למגברים :puzzled:

Mazda Lantis F

פורסם

הם לא מסתובבים זה פוטו שופ.......

אי אפשר לסובב כזו מסה של חוטים , רמקולים מתחים RCA. שליטה וכו... זה עובי מטורף של הרבה חוטים, אני לא מאמין עדיין איך אתה אוכלים את זה.

עם זה צריך ציר ענק עם פתח, ומנוע דיי מסיבי. והם לא יתקררו בחיים רק עם סלד של לפחות 500RPM

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...