Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני רוצה לשכור רכב ב-26/9 לנסיעה מברלין למינכן (עם חבר).

כנראה שאני אסע דרך A9 (ככה קוראים לזה?) אז חשבתי לקחת רכב כיפי שלא יתפרק ב-150 קמ"ש. ידני! (שנינו נוהגים על ידני אז לא בעיה)

בינתיים מה שמצאתי זה זה-http://tinyurl.com/ot5ghac

(דרך האתר של אייר ברלין. בלי סיבה מיוחדת)

עד 800 ש"ח יש את הBMW 3.

אני אשמח לדעת אם יש אופציות טובות יותר בסדר גודל המחיר הזה (יש עוד דלק ומיסים שיצתברו לעוד איזה 500 ש"ח)

בנוסף, זה פעם ראשונה שאני שוכר רכב בחו"ל. חוץ מלהביא את הרשיון שלי, מה אני צריך לדעת\ לעשות?

תודה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק את מחיר ההשכרה מהארץ . הרבה פעמים יוצא הרבה יותר זול.

חוץ מזה אם זה רק להגיע מברלין למינכן ולא לעשות טיול בדרך, יש לך אפשרות לנסוע ברכבת.

יש לרכבת הגרמנית מחיר מיוחד למזמינים נסיעה בתאריך ובשעה נבחרת בחצי מחיר.תכנס לאתר שלהם ותבדוק.

עשיתי את זה מספר פעמים ויצא הרבה יותר זול משכירת רכב.

פורסם

מה הכוונה ב"השכרה מהארץ"?

להכנס לאתר של סיקסט ישראל ולהזמין משם או פשוט להזמין באינטרנט במקום להגיע לסוכנות ביום ההשכרה? (אני אף פעם לא הזמנתי רכב וכל מי שאני מכיר שכן הזמין עשה דרך הסוכן נסיעות אז אין לי מושג איך זה עובד באופן עצמאי בעידן האינטרנט :( )

פורסם

כן, ממש ככה. תכנס ותבחר רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תעשה שופינג בין כל חברות ההשכרה בארץ - באתרי האינטרנט שלהם -

בדרך כלל חברת אופרן זולים בגרמניה.

אגב אם תרצה שעוד מישהו יינהג אתה לציין אותו בהזמנה , זה לא משנה במחיר - אם אין בעיית גיל- כדי שיהיה כיסוי בביטוח

פורסם

SIXT גם זולים מניסיון שלנו, וגם השירות היה טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אנחנו הזמנו לסניף פרנקפורט והחזרנו במינכן (בשני הסניפים זה היה בשדה התעופה).

הזמנו מהארץ מונדיאו סטיישן, ביקשנו דיזל ולא היה, הציעו שדרוג לאודי A6 אוונט (סטיישן) תמורת 10 יורו ליום והסכמנו, ביטוח כלל 3 נהגים, אני ושני ההורים, כאשר הייתי בן 21, ללא תוספת תשלום.

פורסם

בחודשים האחרונים הזמנתי 3 מכוניות במדינות שונות, בכל פעם השילוב של חברת תיוום וחברה השכרה שנבחרו היה שונה. יש הרבה מאד גורמים המשפיעים על המחיר ולכן העצה ההגיונית היחידה היא לכתת אצבעות ולבצע ביוריום בחברות ההשכרה והתיווך.

עם זאת אני מצטרף להמלצה לוותר על הרכב ולנסוע ברכבת או לטוס - הרבה פחות מתיש, חוסך זמן וקרוב לודי כסף. אנייודע שהצעירים מתלהבים מנהיגה באוטובאהן, אני רוצה לצנן את ההתלהבות - מדובר בעבודה מתישה, עם סיכוי להתקל בפקקים גדולים ואפילו לבזבז לא מעט כסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק נסגרה לי אפשרות העריכה. אז אני רוצה להוסיף - קרא היטב את השרשורים בנושא נהיגה באירופה בכלל ובגרמניה בפרט שרצו בשנים האחרונות בפורום.

המלצות עיקריות:

1. לשכור ולהזיר את הרכב בפאתי העיר (נמה"ת יכול להיות מצויין), נהיגה בעיר אירופית גדולה היא חויה לא פשוטה, ובודאילא המקום להתנסות ראושנה בנהיגה בחו"ל.

2. חפש בגוגל את המחרוזות driving in Germany או driving in the autobahn ולמד אותם היטב, תביא בחשבון אכיפה משטרתית נוקשה ביותר, עבירות קלות נגמרות בקנסות קטנים, אבל עבירות חמורות יכולות לגרום קנסות של אלפי אירו ואף מאסר. סע בזהירות!

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רצוי להצטייד בGPS, וקחו בחשבון שבגרמניה קליטת רשתות סלולריות באוטובהאן היא גרועה להחריד! לרוב הפלאפון עבד במצב של דור שני (גלקסי S4), ולעיתים על 3G בקליטה מאוד חלשה. עם זאת הWAZE עבד לנו טוב בגרמניה ובאוסטריה והוביל אותנו למחוז חפצנו בכל פעם מחדש. (ברכב שלנו היה GPS, והוא לא היה פרקטי כמו הWAZE).

פורסם

ניסיוני בפינלנד הוא שוייז פועל מצויין גם בערים (גם במדינת נוקיה קליטת דור 3 נעלמת ברגע שעברת את שלט היציאה משטח בנוי). ניווטתי עם וייז גם בדנמרק ועשה עבודה מצויינת.

ממליץ לך להתקין בטלפון את Nokia Here שפועל גם בלי חיבור סלולרי, ואולי שוה לבדוק גם את ViaMichelin.

פורסם

תודה על ההצעות

אני יודע שנהיגה באוטובהן ובערים אירופיות בעייתית, אני בכול זאת רוצה רכב כי 1. כיף, ו2. זה שבת, ולפי מה שהבנתי נדיר מאוד להתקע בפקק בשבת.

אני רוצה לקחת את הרכב במרכז העיר (ברלין) ולהחזיר בפאתי העיר במינכן. מעדיף לא להסתבך עם נסיעות ב3 כלי רכב שונים עם המזוודות

שאלה נוספת שיש לי- חוץ מהרשיון, מה עוד אני צריך להביא איתי?

• תוכן חדש...