Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 25 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטן, חסכוני עד כמה שאפשר, אמין.

לא אכפת לי מנוחות, עדיפות לידני(גמיש בהתאם למחיר אם איך שהוא אוט' יהיה יותר זול).

ישנה עדיפות לדיזל אך לא כחובה בכלל.

מדובר ברכב שישמש בנסיעה של 15 ק"מ ביום~ 15 הלוך 15 חזור, לכן אין לי משמעות לנוחות.

בררתי קצת ומצאתי כמה סוזיקי אלטו עם ק"מ מנופח, גם פיאט פנדה עם ק"מ מנופח.

מה דעתכם האם כדאי לרדת בשנתון על מנת להתפשר על ק"מ נמוך?

חשוב לי נורא אמינות וטיפולים/חלקים זולים.

תודה מראש והמשך שבוע נעים :)

פורסם

אם מדובר בסה"כ 30 ק"מ ליום מניח שעירוני אז אפשר להסתפק במיני שתהיה זולה לאחזקה ,גם מבחינת דלק וגם מבחינת טיפולים. עדיף כמה שיותר חדש.

בדיזל נכנסות בעיקר מוניות או מכוניות ישנות בהרבה ולכן עדיף שלא.

הפנדה האלטו והספארק נכנסות בתקציב כאשר הספארק תהיה הכי חזקה והכי מאובזרת מבינהן. האלטו ממש ספרטנית ורועדת בסרק.

מדובר במכוניות פשוטות מכאנית ככה שאין הרבה מה שיתקלקל -רק בלאי. לספארק יש תופעה שהאוטו נכבה באזורים חמים - ניתן לחפש פה בפורום עליה.

חבר שמחזיק שנוהג בכזו באזור חיפה לא נתקל בתופעה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...