Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פציפיסטים בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר לצוות במילואים מהאגף השמאלי החליט לפרוש מצה"ל על רקע אידיאולוגי.

הוא מעדיף לעשות את זה ללא מעורבות קב"ן.

מישהו יודע אילו אופציות אחרות עומדות בפניו?

תודה

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
חבר לצוות במילואים מהאגף השמאלי החליט לפרוש מצה"ל על רקע אידיאולוגי.

הוא מעדיף לעשות את זה ללא מעורבות קב"ן.

מישהו יודע אילו אופציות אחרות עומדות בפניו?

תודה

שידבר עם המג"ד/מ"פ.

אני שיחררתי לפני כשנה חייל טרי שהגיע לצוות שלנו, על הרקע הזה.

בלי שאלות ובלי ויכוח.

פורסם

יש לשחרר מפלוגה/פלגה ויש לשחרר מצה"ל לחלוטין.

אולי כדאי לפנות לאחד מארגוני השמאל הגדולים. בוודאי ידעו לתת מידע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה נלחם על האידאולוגיה שלך תהיה מוכן לשלם את המחיר וגם להיכלא.

כשממני דרשו במילואים לעשות משהו שמצפונית לא יכולתי הלכתי לדבר עם המגד שלי בידיעה ברורה שאני לא משקר ואם הוא לא יסכים אז אאלץ לסרב ולשלם את המחיר (המגד שלי היה ימני די קיצוני אבל למזלי הוא היה בן אדם ולא רק שהסכים איצי אלא דאג שכל הגדוד יעבור משימה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמה שטויות במקום אחד,

יש וועדת מצפון תפנה למפקד הישיר שיפנה לק.הקישור שלך ותבקש להגיע לוועדת מצפון שם יבחנו אם אתה שקרן או דובר אמר וככל הנראה יתנו לך פטור משירות מילואים.

פורסם

אם הצבא הקים ועדת מצפון (שממש לא היתה לפני כמה שנים כשעשיתי מילואים) אז באמת הידרדרנו.

הצבא הוא לא תכנית כבקשתך ובעכל מקרה צריך לעבור קודם את המפקד שלך. קצת קשה לטעון לפצפיסטיות אחרי שירות צבאי. לפניו עוד יש לך קייס אבל לא אחריו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בן כמה הבחור?

האם שירת כבר תקופה במילואים?

לפחות שלושה חברים שלי פרשו ממילואים בעיקר בגישת ה"די התעייפתי" כולם אחרי גיל 30. באופן כללי הגישה אצלינו היא שמי לא רוצה עדיף שלא יבוא (גדוד עם אחוזי גיוס גבוהים מאוד למרות 4 צוי שמונה).

לא תמיד הפרישה היא רשמית, לפעמים המפקד פשוט משחרר כל קריאה מחדש, אחד שוחרר לגמרי.

בכל מקרה אחרי גיל 35 בדרך כלל לא מעבירים יחידה אלה משחררים, בהליך שנקרא "מיצוי" שכמובן לוקח הרבה מאוד זמן ....

ככה שאם הוא חצה את גיל 35 או קרוב אליו, מספיק שהמפקד יזדכה עליו ודרכו החוצה סלולה.

למען הסר ספק לדעתי מי שיכול ומתאים צריך לתרום, צבא המילואים הוא הכרחי לקיום המדינה.

אבל אני בהחלט מבין כאלו שאחרי שנים נשחקו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הבחור בן 29.

עושה מילואים בערך מיום שחרורו.

נהג לילה- אני חושב שמותר ורצוי לבן אדם לשנות את דעותיו ככל שהוא מתבגר.

האם אתה נשארת אותו אדם משהיית בן 18?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אז תענה לבחור על השאלה,

ועל הדרך - אפשר להטריד אותך עם שאלה בנושא של מילואים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני קורא את ההודעות שלכם ונזכר בגיסי. הוא מחכה בכיליון עיניים לתקופת המילואים שלו. הוא מוביל ציוד כבד במילואים ומחכה בקוצר רוח להתייצב. עבורו, שירות המילואים הוא מעין בריחה מהמציאות השיגרתית שתוקפת את כולם בשלב כזה או אחר. הוא קם בבוקר לאותה עבודה, עושה את אותן מטלות, הילדים לפעמים מעצבנים ולא נותנים לישון. במילואים הוא מבסוט. מקבל שקט, ישן בשבתות, לא עובד מול אותה מכונה ועושה את אותם דברים, בקיצור, במילואים אין יותר מאושר ממנו.

תתפלאו, הוא לא היחידי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...