Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

וו גרירה ליונדאי i30cw


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קניתי i30cw (לא חדשה) ואני מעוניין להתקין לה וו גרירה, כיוון שלפעמים (לעיתים רחוקות יחסית) אני צריך להעביר מפה לשם דברים וזה נוח לדעת שיש את האפשרות להוביל דברים בלי יותר מדי בלאגן.

אשמח לדעת על ווי גרירה מומלצים (חברות/סוגים וכו'), וכן על מקומות אמינים ומומלצים להתקנה של וו גרירה באזור המרכז?

כמו כן, אשמח לדעת מה סדר גודל עלות התקנה של וו גרירה שכזה?

דבר נוסף וחשוב, אני מתכנן להתקין גם חיישני רוורס והשאלה היא האם דבר אחד לא פוגע בשני, בעיקר הוו בחיישני רוורס? מה "עדיף" להתקין קודם מבין השניים?

 

תודה מראש לכל העוזרים,

ליאב

פורסם

תתקין וו עם תפוח שמתפרק, כך אין סיכוי שיפריע לחיישני הרוורס, בכל מקרה לא רואה סיבה שיפריע, אבל לפי ההגיון שלי הייתי מתקין קודם את הוו.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כדאי להתקין קודם את הוו, מכיון שמפרקים את כל הפגוש וחבל שיתעסקו שוב עם החיווט של החיישנים.

אין בעיה שיהיה גם וו גרירה וגם חיישני רוורס, הם חיים מצויין זה לצד זה.

×
×
  • תוכן חדש...