Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני ידנית עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני זקוק להמלצה לסופרמיני ידנית עד 30K, עם אפשרות ל35K אם יהיה צורך. הסכום הוא לקניית הרכב בלבד, לא כולל יישור קו.

-מעדיף רכב אירופאי.

-כ40 ק"מ ביום.

-בדר"כ נהג יחיד, ככה שחמש דלתות או מקום מאחור פחות חשוב.

-מנוע מוגדש, יתרון מאוד גדול.

-מהנה לנהיגה במובן מסוים

-תחזוקה שוטפת סבירה, ביקורים במוסך לטיפולים לפי הספר ולא הרבה מעבר לזה

תודה מראש :lol:

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

פורסם

חפש טיוטה יאריס TS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע מוגדש אני ממש לא חושב שתמצא בתקציב הזה.. מה אתה מחפש? סופר מיני חמימה? בתקציב הזה אני חושב שהבחירה הכי טובה (וחדשה יחסית) היא איביזה 1.4- לפי מה שאני יודע המנוע 1.4 דיי אמין בלי בעיות מיוחדות או מחלות נפוצות, ועם תיבה ידנית לא צפויות הפתעות לא נעימות. וגם השוק טוב.

פורסם

אני מחפש סופרמיני טיפה יותר חזקה מהבסיסיות, אבל לא הוט האצ'.

חשבתי על 206XS - החשש העיקרי שלי הוא האמינות, יש לרכב מחלות כרוניות?

אני מתחיל להבין שלמצוא רכב מוגדש יהיה קשה עד בלתי אפשרי, לכן אני יורד מזה כרגע.

חפש טיוטה יאריס TS.

הן די יקרות לשנתות יחסית נמוך, בנוסף אני חושש שמאה כ"ס לא יספיקו.

מנוע מוגדש אני ממש לא חושב שתמצא בתקציב הזה.. מה אתה מחפש? סופר מיני חמימה? בתקציב הזה אני חושב שהבחירה הכי טובה (וחדשה יחסית) היא איביזה 1.4- לפי מה שאני יודע המנוע 1.4 דיי אמין בלי בעיות מיוחדות או מחלות נפוצות, ועם תיבה ידנית לא צפויות הפתעות לא נעימות. וגם השוק טוב.

מדובר בדור הקודם? במבט מהיר ביד 2 הרבה מהן נראות קרועות לגמרי, אבל בכללי נראה רכב שיכול להתאים.

יש רכבים נוספים בקטגוריה הזאת שיכולים להתאים?

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

• תוכן חדש...