Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , ברשותי פיגו 206 xs 1600

יש לה כוח וסחיבה מעולה ויציאה מהמקום לא רעה בכלל , אני רוצה לשאול אם יש אופציה לשפר טיפה את הביצועים והוספת כוח ,

כי רכב עם טורבו סטוק במחיר הזה דיי נדיר למצוא , אז מה הן האופציות ?

תודה מראש

פורסם

מעולם לא שווקה 206 טורבו, לכן קשה למצוא.

קרא פה סעיף 9, עדיף להתחיל מ-GTI.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?143714-11-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C

ציין מה התקציב שלך, ואולי יוכלו לכוון אותך לשיפורים ל-XS206 שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני יודע שאין טורבו , אני מתכוון לרכבים אחריםבתקציב עם טורבו , הgti. פחות אמינה

וגם כולן גמורות בארץ

התקציב עד 10 אלף , השאלה שלי היא אם בכלל שווה את ההשקעה , האם הכוח יהיה כזה משמעותי שיתן תמורה מלאה יחסית כסף

פורסם

התשובה היא ממש לא, אבל ממש ממש לא שווה את הכסף.

היתה לי 206 XS רכב, פסדר לא יותר.

תמכור אותה וב10K הנוספים תביא קליאו ספורט 2001 2002.

כמה ליגות מעל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

רק שאת עלות ההאחזקה הגבוהה של הקליאו לא ציינת....

הובה בובה (על שם המסטיק?) 10K זה לא מספיק כדי לגדוש באמינות וכן קח בחשבון אי כיבוד הביטוח חס וחלילה במקרה הצורך+ איבוד החוקיות.

הייתי בודק לגבי קיט מצערות או החלפת קאמשאפט+פליטה ויניקה- בדוק בPSI או בפורומים בחו"ל, נדירות ה206XS אשר עשו את זה בארץ.

פורסם

לפני שמייעצים לך. מה התקציב בכלל ולאיזה הספק אתה רוצה להגיע?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הוא כתב שהתקציב עשירייה.

אני לא בטוח שעלות האחזקה של הקליאו גבוה משמעותית מ206XS, רק צריך למצוא רכב שטופל באהבה ולא הוזנח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי מטרה מסויימת כי הרכב לא בנוי לזה , אבל חשבתי אם ההשקעה לא גדולה בהכרח אז למה לא לנסות , ואיזה רכבין אחרים אתם ממליצים , כיפים לנהיגה (לא קו ישר ובפנייה למצוא את עצמי הפוך בתוך מעקה בטיחות), ושיש כוח ויש פוטנציאל לשיפורים ומנוע אמין , בערך עד 35k

פורסם

קליאו, לא חסר כח, פוטנציאל השיפור שלה מינימלי מאד, אבל הרכב חזק מספיק. תשאיר קצת כסף בצד ליישור קו איכותי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ה206GTI פחות אמינה??? מי סיפר לך את הסיפורים הללו אלו שבטח גם חושבים שהXS יותר פוטנציאלית מהGTI

בתור אחד שהיה לו 2 206GTI הרכב הנ"ל אמין ביותר אם אתה מטפל במקום נורמלי שכמובן אינו היבואן

הפוטנציאל שיש לו עצום ראה את הפרויקטים של סדנת DP ENGINEERING

בכל מקרה למצוא 206 GTI בארץ במצב טוב ובלי מכות זה כמו לחשוב שיהיה פה שלום בינינו לבין הערבים

הדבר היחיד שתוכל לעשות בכסף שיש לך הוא החלפת קאמשפטים, צנרת פליטה 4-2-1, שינוי יחס דחיסה, לשים קיט מצערות

פורסם

ב 10K הוא לא יכול לעשות חצי ממה שכתבת פה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אפשר ב 10k ובתנאי שמדובר ב 10k $.

מצטרף להמלצה לחסוך את הכסף.

לחילופין - 10k $ ויש לך מכונת נהיגה משובחת.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

פרופורציות,

מדובר ברכב ישן וזול, שעבר בלאי משמעותי.

לטעמי יש 2 אפשרויות:

ללכת עד סוף ולהפוך את הרכב למכונת נהיגה מושקעת, ייחודית אך לא מהירה ביחס לספורטיביות מודרניות (בעלות של כ - 10K$ שלעולם לא יחזרו במעמד המכירה).

לחילופין, להשקיע ביישור קו ולהנות ממעלותיו של הרכב כמו שהוא. את הכסף שייחסך - להקצות לרכישת רכב חדש יותר בהמשך.

106GTI - Deus ex machina

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...