Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלגים לסיאט איביזה 1.6 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות לסיאט איביזה שלי פלאגים לטיפול. עוד מעט לא דחוף לי. ואני מתלבט בין שני הפלאגים האלה. רציתי לדעת בין שניהם מה יותר טוב ומה יותר איכותי? ואם אפשר הסבר במה יותר טוב. תודה לעוזרים מראש. ואני יודע ששני הפאלגים מתאימים לרכב שלי.

סיאט איביזה

שנת 2000

מנוע 1.6

גיר רגיל

דגם מנוע ALM

75 כוח סוס

תודה לעוזרים מראש.

Bosch WR78X

http://www.ebay.com/itm/4x-Bosch-Zundkerzen-WR78X-Super-4-Spark-Plug-Bougie-Candela-bujia-tennpluggen-/371048637986?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item566438e622

או

beru 14 R-6 DU - Z 27

http://www.ebay.com/itm/4x-Beru-Zundkerze-Z27-14R-6DU-Ultra-Spark-Plug-Bougie-Candela-Bujia-Tennpluggen-/231452478979?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item35e3a48e03

פורסם

למה שאתה חושב שפלאגים של NGK או בוש או BERU זה זבל?

שלושתן חברות ראויות.

אין תשובה חד משמעית לשאלה "מה יותר טוב" אחד אוהב את זה השני אוהב אחר. שורה תחתונה אין באמת הבדל.

יום טוב גם לך

פורסם

לפי מה קבעת ש NGK זה זבל? זה המקורי שלך ושל עוד הרבה מאוד רכבים.

לא משנה מה תיקח, הכל יהיה לך מצוין, יש לך רכב סטנדרטי שלא מצריך פלאגים מיוחדים או בעלי תכונות מיוחדות.

פורסם

רועי בהתחלה שלחת לי פלאגים של ngk כל פלאג 16 שקל ואחד פה שלח לי יצא איזה 100 שקל אתה שלח לי את אותו הדבר יצא ביחד 70 איך?

פורסם

מה זה איך, כל אחד מוכר במחיר אחר מה לעשות...אין מחירים אחידים.

אני לא יודע למה מישהו מוכר ב 100 והשני ב 70.

מה זה משנה לך למה? מצאת בזול? תזמין ותהנה.

לקחת את ההחלפה של הפלאגים רחוק מדי...כולה פלאגים.

פורסם

כן קצת חחחח נראה לי אני יקח את ה beru גם אותו מחיר 70 כמו ה ngk פשוט אני כבר 3 שנים איתם תראה שאשכול תגיד ללי אם הם בסדר אם אתה יכול ואני מזמין אחי חחח

• תוכן חדש...