Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון vs ספייס סטאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הכה את המומחה:

מחפש רכב שני למשפחה (אישה וילדה בדרך), גרים בת"א ככה שהגודל הוא משתנה משמעותי בהחלטה.

מתלבט בין 2 רכבים:

1. סיריון 2011, אוטומט, יד ראשונה מליסינג, 25,000 קילומטר

2. מיצובישי ספייס סטאר 2013, אוטומט, יד ראשונה מליסינג, 40,000 קילומטר.

הדבר שהכי חשוב לי לדעת זה האם יש הבדל משמעותי\מהותי בבטיחות מבחינת 2 הרכבים האלה? וכמובן אם יש המלצה חותכת בין 2 הרכבים? אני יודע שבתא המטען של הסיריון נכנסת עגלה בקושי אבל האם מישהו יודע אם כך גם בספייס סטאר?

השימוש העיקרי ברכב יהיה לנסיעות ת"א- ראשון לציון.

תקציב 50K-55K

תודה רבה

פורסם

הספייס יותר חסכונית, הכי טוב תשאל את יוליאן מהפורום הוא בעל הרכב ולפי מה שמתאר נכנס אבל קצת עם קושי, הגער הרציף עדיף על האוטומטי של הסיריון, חזקה יותר מהסיריון

פורסם

המיצובישי בטיחותית יותר.

מבחינת עגלה,הבסיס נכנס אבל אמבטיה לא.

לשלם כזה סכום על סיריון לא הייתי,עדיך לרכוש יונדאי i20 או פיאסטה עם מנוע 1.4 ששם זה נכנס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבגאז' יותר ממספק בספייס ביחס לסגמנט. עגלת ארבע גלגלים של ברייטקס נכנסת בקלות עם עודף. כמו כן בפירוק גלגל אחד נבלעת בתחתית הבגאז' עם יכולת להעמיס את העריסה כשצריך להעמיס את האוטו, מניסיון!

פורסם

אצלי של חברת joy ואין מקום לאמבטיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי חבר טוב שיש לו סיריון 2010 וקנה לא מזמן מיצובישי ספייס סטאר 2015 חדשה (מ-0 קילומטר). לדבריו הספייס סטאר עדיפה, גם מבחינת הבגאז'. כשהילד שלו נולד הוא פשוט הלך עם הסיריון לחנות וקנה עגלה שמתאימה לבגאז' של הסיריון, היום היא נכנסת טוב גם לספייס סטאר.

מבחינת צריכת דלק הוא מדווח על שיפור משמעותי במעבר לספייס סטאר. הוא נוהג מאוד רגוע והיה עושה 13-13.5 קילומטרים לליטר בסיריון. בספייס סטאר הוא מגרד את ה-16 מלמטה כרגע, וזה בשבועיים המאוד חמים שהיו כאן לאחרונה ובהתחשב בעובדה שהרכב עוד חדש ולא "נפתח".

גם מבחינת בטיחות יש הבדל משמעותי - הספייס סטאר בטוחה יותר. יותר כריות אוויר, בקרת יציבות שאין בסיריון, כמעט 5 כוכבי בטיחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה לגבי ביצועים?

פורסם

בוא נגיד ככה - הבחור נוהג כל כל לאט שאני עם הג׳ימני עוקף אותו. אבל זה לא קשור לרכב, ככה הוא נהג גם כשהייתה לו וולוו S60.

בקיצור, אין לו מושג איזה רכב זריז יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...