Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור פעמון לציריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה קצת מוזרה - בעזרת מה מחובר הפעמון לציריה?

אני שואל את זה מכיוון שבטיפול שעברתי בשנה שעברה החליפו לי ציריה ובטיפול השנה במוסך אחר מזה שטיפלתי בשנה שעברה אמרו לי שהפעמון היה מחובר עם מסמר (!) לציריה.

פורסם
שלום,

שאלה קצת מוזרה - בעזרת מה מחובר הפעמון לציריה?

אני שואל את זה מכיוון שבטיפול שעברתי בשנה שעברה החליפו לי ציריה ובטיפול השנה במוסך אחר מזה שטיפלתי בשנה שעברה אמרו לי שהפעמון היה מחובר עם מסמר (!) לציריה.

קודם כל ,קרא את כללי הפורום והשלם את החסר ,חובה לציין דגם רכב ושנה

ישנם הרבה סוגים של ציריות ,הפעמון עצמו: החיצוני בדכ"כ מחובר בזה שהוא מוכנס בדפיקה קלה לתוך השיניים בקצה המוט של הציריה, והפנימי גם יושב בתוך השיניים ,אבל בד"כ כלל יש שם גם מין מנעול ביטחון (כמין חובק בתוך חריץ)

מה שכנראה אצלך התכוונו ,זה חיבור מוט, כל מוט הצירייה כולל הפעמון הפנימי ,כמו בסובארו למינהים ,שיש כמין פין ייעודי שנכנס בחור מהפעמון הפנימי לתוך חור ביציאה מהגיר עצמו. ושם כנראה חיפפו ושמו מסמר וכופפו אותו (כמו שעושים בכל מיני מוסכי בני דודים) לא סוף העולם ,אבל גם לא כ"כ מומלץ

ד"א ,יש עוד פין נעילה בחלק מהרכבים ,שהוא בקצה ההברגה של הצרייה לנאבה ,(הבורג המרכזי במרכז הגלגל) שגם אותו שמים בחור ייעודי אחרי הידוק חזק של הברגת הצרייה, (וגם שם יצא לי לראות כל מיני מסמרים למיניהם)

מקווה שעזרתי

רמי

• תוכן חדש...