Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם! אחרי התייעצות פה בפורום החלטתי לרכוש קיה פורטה. השבוע אלך למגרשים בבאר שבע לחפש אחת. ראיתי בפורום שתמיד ממליצים לעשות בדיקה עצמאית לרכב. ומצד שני ראיתי הרבה באינטרנט שאומרים שהמגרשים הגדולים עובדים עם חברות הליסינג. האם אפשר למצוא מכון בדיקה בבאר שבע אמין ומקצועי שלא מקושר למגרשי הליסינג? כי זה רכב ראשון שלי ואני קצת חושש.

פורסם

למה רק מגרשים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כי ביד 2 דורשים מעל התקציב שלי. אז נראה אם במגרשים יתנו מחירים טובים. וגם רוב הרכבים שראיתי, ליסינג לשעבר. אז לפחות זה יחסוך לי יד. למרות שאם אראה ביד 2 הצעה טובה אבדוק את זה

פורסם

ברמת העיקרון, את המציאות האמיתיות מוצאים מאנשים פרטיים. אבל זה מצריך ממך השקעה.

רוב המכוניות שמוכרים ביד2 הן לי

סינג לשעבר - ז"א שאתה מוריד מראש את אותם 20% שמורידים עבור ליסינג ועל הדרך מגלח עוד 10-15% מהמחיר, כי פשוט אין טלפונים. רוב האנשים מעדיפים לקנות ישירות מחברות הליסינג רכב בן 3, ולא להתעסק עם מוכרים פרטיים.

ייתכן וזה יכול לחסוך לך כמה אלפי שקלים טובים. קח את זה בחשבון.

פורסם

במקרה של הפורטה רוב הרכבים נמכרו לחברות הליסינג.

רכישה מחברת ליסינג גדולה ומוכרת כוללת בדרך כלל תיקון הליקויים שיתגלו בבדיקה, אפשרות למימון אם נדרש וגם אחריות מסויימת.

במקרה הזה אני הייתי מחפש ישירות בחברות הליסינג.

• תוכן חדש...