Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG350 במבצע רק 80,000 ש - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה לprince amir

אם אתה נוהג על הרכב תקופה ארוכה אולי תוכל להתייחס לתהיות שהעלית לגבי רעשים וכו.

מהי ההפרעה בבלימה להבנתך, כי אני לא ממש הבחנתי בעניין.

איפה נתקלת בעניין של עלויות החזקה ,הרי האחריות ב 3 שנים היא מלאה.

תודה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש.

כל הקשקוש הזה במקום להודות שאין לך חצי מושג על הרכב הזה.

זה רכב פח. לך תתרשם ותחזור אלינו עם רשמים. אם הם יהיו שונים - תן לנו הסבר מנומק. אחרת די כבר להטיף לנו על רכב שאני בספק אם בכלל ראית במציאות - לא רק שלא ישבת או נהגת בו.

כנראה שאנחנו משחקים בשני מגרשים שונים ובמשחקים אחרים לחלוטין. אני חוזר ומדגיש שאיני מכיר את האוטו, אלא את הנתונים שלו ואלו מצדיקים לדעתי בחינה רצינית, גם אתה חוזר ומדגיש שאיני מכיר את האוטו, אבל אם לא ישבתי בו כמוך, אין לי כנראה זכות לכתוב שאיני מכיר אותו. לוגיקה נחמדה.

פורסם

חיפשתי ביקורות ממגזיני רכב אינטרנטיים על הרכב, בד"כ יש ביקורות מעניינות באנגלית בערוצים בריטיים.

למכונית הזו יש ביקורות במצרים, ומצאתי גם את זו, ממגזין רכב באזרבייג'ן.

פורסם
תגובה לprince amir

אם אתה נוהג על הרכב תקופה ארוכה אולי תוכל להתייחס לתהיות שהעלית לגבי רעשים וכו.

מהי ההפרעה בבלימה להבנתך, כי אני לא ממש הבחנתי בעניין.

איפה נתקלת בעניין של עלויות החזקה ,הרי האחריות ב 3 שנים היא מלאה.

תודה

אני נסעתי בתקופה קצרה ב 350, לחבר שלי יש את הרכב מעל שנתיים, לי היה 550 שזהו דגם שונה .

אין הפרעות לבלימה אלא הברקס די חלש לעומת רכבים אחרים, זאת אומרת שצריך להבין שאין לו בלימה חזקה כמו רנו או פזו אלא בלימה רכה יותר.

עלויות אחזקה הם עלויות טיפולים השוטפים, שהם סבירים לפי חבר שלי, רק שהוא צריך לנסוע לטיפול במוסך בבני ברק כי מספר המוסכים מוגבל בארץ.

לגבי רעשים, לא שהרגשתי בשני הדגמים רעשים רבים שלא קיימים ברכבים מסוג אחר, כמובן עדיף לבצע נסיעת מבחן.

אגב התייחסות לשאלותו של דר סובארו, דאציה מוכרת מנוע וגיר, שאר חלקי הרכב הם טכנולוגיה ובניה ישנה ולא מתקדמת, לא הגיוני שכפתור ( יותר נכון ידית ) בחירת כניסת אוויר למזגן נראה כמו באוטובוס משנת 1980 כאשר בטויטה קורולה משנת 2003 יש כפתור אלקטרוני פשוט.

כמו כן יתרון אחד יש ל350, הרכב אוטומטי, לרוב כאשר 2 בני הזוג מעוניינים להשתמש ברכב יש סיכוי שבת או בן הזוג יעדיפו רכב אוטומטי ולכן התוספת של 10 אלף שקל מבטיחים רכב אוטומט חדש.

פורסם

prince_amir,

ושכחת את המיקום "המדוייק" של הפעלת חלונות חשמל האחוריים? כי גם של הקדמיים די תמוה...

אפשר לחפש אותם הרבה זמן...[טוב לא נשאיר אותכם במתח. הם בסוף הקונסולה המרכזית, מאחורי המושבים הקדמיים].

ולמה צריך 3 כפתורים במקומות שונים, כדי להפעיל את בקרת השיוט? העיקר הפוזה של ה- גיפ{ה}.

בקשר ל-MG.

בניגוד לקטלוגים ברשת, נמסר לי מסוכנות בבאר שבע, שבדגם שמגיע בשחור ולא בחום בהיר, המושבים הם מעור.

אבל הכיוונון שלהם ידני. אז חוץ מהמולטימדיה{שמורכבת בארץ תואמת מקור}, והחישוקי אלומיניום, אין הבדל.

גם נמסר לי שהמע" המקורית, בעלת סאונד טוב בהרבה מזו המורכבת כאן. היא גם כוללת BT ו USB.

השבוע אגיע בעצמי לסוכנות, כדי לברר על מה כל המאומה כאן. ובעיקר אם היא מוצדקת. לפחות מנקודת המבט שלי בכל אופן.

פורסם

אני ראיתי את הרכב

ישנן 3 רמות גימור.

המבצע מתייחס לדגם קלאסיק

שלא בא עם מושבי עור ללא קשר לצבע והכוונון חשמלי.

• תוכן חדש...