Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המגבר הזה MAGNAT THE ROCK 800...האם הוא מספיק טוב לסאב של פיוניר 305C 800 וואט וזוג פיוניר 330 וואט..הוא יעמוד בזה?

הוא עלה לי 950 שקל..חדש כולל משלוח...שווה את זה?

פורסם

א. פעם הבאה תשאל לפני, הרבה הרבה יותר אינטיליגנטי...

ב. לדעתי הוא יספיק לך. קצת חלש מידי לסאב וחזק מידי לרמקולים, צריך לשחק עם הגיינים (חיפוש)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כן שיבי.... אז המגבר הזה לא יעמוד בשום סאב לדעתי אם הוא לא יעמוד בפיוניר הכי נפוץ שיש.

הרי הוא חזק מידי בשביל הרמקול הכי נפוץ שעל פי הנתונים הוא 80 וואט RMS והוא לא מספיק לסאב הכי נפוץ. אז למה המגבר הזה ? אפשר לזרוק לפח, זה מגבר לכלום. ת'אמת.

הפיוניר - כולה סאב פשוט , זול , ורחוק מ 400 וואט RMS. מה לעשות זה מה יש. תפסיקו לקחת נתונים בתור דבר שהוא חובה אם אומרים לכם שזה מה שיש. כי במקרה של פיוניר זה כבר מזמן ידוע שהנתונים לא משקפים את המציאות.

לא יודע מה איתך אבל נראה לי שזה קצת פלצני להגיד על מגבר שהוא לא מתאים ל X וגם לא ל Y ... ושהרי משחק בגיינים יעשה את העבודה.

הא ודרך אגב גיין זה לא ווליום.

קיצר חבר תבדוק אתה בעצמך איך המגבר הזה מחזיק את הפיוניר ותודיע לנו. לדעתי זה יספיק.

פורסם

מסכים עם גוקר, אני לא חושב שאפשר לקבוע רק על הדף מה מתאים יותר או פחות, כשמדובר בחפיפה דיי קרובה, וללא ניסיון כלשהו עם המוצרים..

אבל לבוא ולהגיד על הדף, שהפיוניר לא יכול לקבל 400 וואט, זאת בעיה בפני עצמה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני רק רוצה להבהיר פה משהוא, בעבר התקנתי לחבר שלי ברכב מגבר של RED SOUND 800W אני יכול לומר לכם שהוא נתן בראש לפיוניר 305 והמגבר היה באותה רמה של המגנט בערך.

כמו כן אין סיבה מיוחדת שהמגבר שלו לא יחזיק את הסאב, מה שכן צריך לבדוק.

פורסם

גו'קר אחי הביקורת שלך על הפיוניר ממש לא נכונה! עובדה ששמעתי את הפיוניר שלי מקבל 400RMS ממונו של לנזר 1200D והוא עבד מצויין!

פורסם

כן אדי.. ורק תגובה לפניך מופיע מישהו שטען ש REDSOUND 800 נתן לפיוניר בראש.

עכשיו זה נראה ממש אמין עניין ה 400 וואט RMS.

ואני לא רוצה בטעות ללכלך על REDSOUND.... או שמה כן. והמבין יבין למה אפשר לצחוק קלות על הסאבים של פיוניר וההצהרות המנופחות מאוד! שלהם.

פורסם

נו...אז מה אם הוא אומר שהוא נתן בראש לפיוניר זה לא אומר שהוא לא 400RMS זה יכול לעיד שהוא נציל יותר! יש פה עוד חברה שהזרימו לו כולה 150RMS והוא נישמעה לטענתם לא רעה...

אני אישית שמעתי אותו תחת הגברה של 150RMS של מגבר זבל באוטו סדאן והוא באמת הפציץ לא רעה!

אני אישית באוטו שלי דחפתי לו 350RMS של מונו ג'ביאלי והוא אכל בלי בעיות!

ויש לנו פה בפורום בחור בשם SILVER D שנותן להם 400RMS (ניראה לי) מהמונו של מגנאט והם עומדים בהספק ....

וכמו שציינתי הוא קיבל על הראש עם 400RMS מ1200D של לנזר ועמד כמו גדול!(הסאב שלי)

וכול זה מניסיון שהיה לי עם הסאב הזה! אז להגיד שהוא לא יכול לקבל 400RMS לא ממש נכון!

**** כמובן שאני לא יגיד שפיוניר לא מנפחים נתונים כול חברות מנפחות וזה ידועה אבל לא ממש הוכח!

אבל עובדה שהפיוניר עובד תחת עומסים של 400RMS!

פורסם

גוקר אתה לא יודע על מה אתה מדבר, עם טענות והוכחות כאלו, לאחר שימוש בהגברה של 400 וואט.

היתי מעדיף לשתוק ולא להטעות את כולם על המסקנות השגויות שלך.

בגלל שהוא "חשב" שהסאב קיבל בראש, זה אומר שהסאב לא יכול לקבל יותר ? באמת.. מה אתה ילד ?!

רן, המגבר 1200D של לאנזר אכן עומד בהצהרות שלו, שאר המגברים שלהם .........-לא ממש-.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אבל מיקמיק זה שהמגבר (נגיד שהוא יכול) לתת 400RMS לכל סאב,זה אומר שכיוונת את הגיין בדיוק ככה שהמגבר ייתן לסאב את כל ה400RMS שהוא יכול?או שכיוונת עד שהסאב עמד לעשות לך עיגול בבגאז' עם סמל של פיוניר?או במצב ההוא הוא קיבל 200RMS?

שלא תבין לא נכון אני פשוט רוצה לדעת איך הבדיקה קבעה שהוא באמת מקבל 400?שוב אני לא מערער אני רק מתעניין.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

חבורה של ליצנים, בחיי.

ועוד פעם דחפתם את הויכוחים המטופשים שלכם להודעה של מישהו אחר.

אולי תחסכו ממני, ומעוד כמה שאכפת להם - ותפתחו ת'רד "אני אוהב להראות שלי יש גדול יותר",

ותניחו לת'רדים האלו, או שפשוט תענו לעניין?!

לפותח הת'רד:

לפי הביקורות של חברי הפורום נשמע כי זה מגבר לא רע.

תעשה חיפוש ותדוג את כל מה שדובר עליו, וכך תנסה לגבש דעה משל עצמך.

הסאב יכול לקבל בשקט 300 וואט RMS ואף יותר (אם כי בעדינות ולפי האוזן) והרמקולים לא יסבלו

יותר מהמוצהר כך תצטרך להזהר עם ההגברה אליהם.

בסך הכל, לי זה נשמע כמו שילוב טוב של רכיבים.

גל

פורסם

גל אתה לא מתבייש ?

העובדה שאתה כותב הודעות ברמה גבוהה. (באמת כל הכבוד)

אין זה אומר דבר וחצי דבר על טיב ההודעה, כשנושא התוכן של ההודעה שלך.

זהה בהחלט לכל ההודעות האחרות שיש פה.

אם אתה רוצה להעביר ביקורת על טיב הכתיבה שלי\של האחרים, תרגיש חופשי.

אבל לבוא ולתת ביקורת על תוכן הכתיבה שלנו ? תסתכל על מה אנחנו מדברים.

ותסתכל על מה אתה מדבר, ואז תשאל את עצמך אם אתה בכלל נותן ביקורת שקשורה לתוכן העינינים.

ניאו.

אנחנו לא מעבדה, ואין לנו -עדיין- את היכולת למדוד הספקים.

לכן אנו צריכים להסתפק בהשוואות פשוטות, של מגברים, של עוצמות, וכו וכו.

בשביל להסתמך על הצהרות של יצרנים\מוצרים.

אף אחד לא יכול לבוא ולהגיד לך שהסאב של פיוניר יכול לקבל 395 וואט, אבל 400 לא.

כי לאף אחד אין את הסמכות הזאתי.

מה שכן, אני יכול לבוא ולהגיד שחיברתי אותו להגברה של 400 וואט, והוא עמד בזה יפה..

השאלה של הגיין, מאוד מהותית.

עם הסקופ אני אכן יכול להגיד לך בווודאות, שהמגבר כמובן וכמובן הוציא את העוצמה המירבית שלו.

אך כפי שהסברתי, לא מדובר פה בסמכות שתקבע X וזה יהיה X, מדובר בהשוואות פשוטות בשביל לקבל אינדקציה לגבי מוצרים .. וההצהרות שלהם.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי, כנראה שאתה צריך משקפיים...

אתה ניסית להקשיב לשאלה שלו??? או לצורך העניין לקרוא אותה?!

הוא שאל איך יהיה המגבר, והאם יספיק לרכיבים הללו.

לא ביקש שתקשקש על בדיקות שאתה לא מסוגל לבצע, או שתתווכח אם הסאב (איך זה קשור?!)

מקבל 395 או 400 וואט.

שאל שאלה פשוטה - תן לו תשובה לשאלה, ואל תתווכח עם כל העולם כמו שאתה מרבה לאחרונה.

הבעיה שלי אתכם (איתך וכמה אחרים) שאינכם מגיבים לעניין השאלה של פותח ההודעה, וכמעט תמיד

(בערך 1 מתוך 3 הודעות) מתווכחים כמו ילדים קטנים... (וסליחה אם אני זה שאומר לכם את זה)

תפסיקו להתווכח, כי אתם נראים ונשמעים מגוחכים כשאתם עושים זאת.

פשוט תעזרו לפותח ההודעה - וזהו.

פורסם
חבורה של ליצנים, בחיי.

ועוד פעם דחפתם את הויכוחים המטופשים שלכם להודעה של מישהו אחר.

אולי תחסכו ממני, ומעוד כמה שאכפת להם - ותפתחו ת'רד "אני אוהב להראות שלי יש גדול יותר",

ותניחו לת'רדים האלו, או שפשוט תענו לעניין?!

לפותח הת'רד:

לפי הביקורות של חברי הפורום נשמע כי זה מגבר לא רע.

תעשה חיפוש ותדוג את כל מה שדובר עליו, וכך תנסה לגבש דעה משל עצמך.

הסאב יכול לקבל בשקט 300 וואט RMS ואף יותר (אם כי בעדינות ולפי האוזן) והרמקולים לא יסבלו

יותר מהמוצהר כך תצטרך להזהר עם ההגברה אליהם.

בסך הכל, לי זה נשמע כמו שילוב טוב של רכיבים.

גל

צודק, אנחנו בכלל מדברים על פיתוח האטום, ועוד אתה מדבר על קאר סטראו.

סליחה גל, טעות שלי\שלנו.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...