Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להפעיל בחזרה ESP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

תסלחו לי קצת על הבורות אבל- לאחרונה הזמנתי גולף R, ודיי שמתי עין על בקרת השיגור שם. כדי להפעיל אותה, צריך להעביר למצב S בגיר, להעביר למצב "RACE" וללחוץ לחיצה אחת על כפתור כיבוי ה-ESP ולהעביר אותו למצב ספורט.

עכשיו שאלתי היא- איך אני מחזיר את ה-ESP למצב מופעל מלא? כי אני חושב שאם אני לוחץ שוב אז זה מנתק אותו לגמרי (אז צריך אולי לחיצה כפולה). למיהו יש מושג איך זה עובד? או שיש לו ניסיון במכוניות ספורטיביות אחרות של VAG?

פורסם

לחיצה נוספת על לחצן ESP מחזירה אותו לפעולה.

שים לב שלוח המחוונים כאשר ה ESP מנוטרל, יש לך נורה דולקת עם סימון של רכב על סלולם.

דרך אגב לאחר כיבוי הרכב והדלקתו מחדש, תגלה שה ESP שם לעבוד ( ז"א לא מנוטרל).

פורסם

אני ממליץ לך להמעיט בשימוש בבקרת השיגור כדי לשמור על הגיר, ובכלל להשתדל לא ללחוץ כשהרכב בהילוך נמוך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...