Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלגים לסיאט איביזה 1.6 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני עכשיו עושה טיפול לאוטו שלי ואני לא יודע איזה פלגים לקנות שיהיו טובים

האוטו זה:

סיאט איביזה

שנת:2000

מנוע:1.6

גיר:רגיל

כוח סוס:75

אולי יש משהו מאייבי להביא ויודע להמליץ לי קיצור מקווה שתעזרו לי

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לא ציינת דגם מנוע אבל אני מנחש שזה ALM

יש לך פה את הפלאג המתאים, שים לב שמדובר על פלאג 1 אז אתה צריך לקנות 4 חתיכות.

יוצא בסביבות ה 80 ש"ח כולל משלוח

פורסם

נכון שחכתי לציין שדגם מנוע ALM עד עכשיו הייתי קונה בארץ פלאגים של BERU הבנתי שזה המקורי השאלה מששלחת לי יותר טוב או פחות טוב למה אני רוצה רמה טובה תודה לך אם תעזור לי עוד

פורסם

זה פלאג רגיל, קנה בחנות חלפים בארץ יעלה לך אותו סכום אולי 20 ש"ח יותר לכל הרביעיה. חבל לחכות למשלוח בדואר עכשיו כשהעסק שם לא ממש מתפקד בימים האחרונים.

פורסם

אין לי בעיה לחכות כי אני גם ככה עושה את הטיפול עוד חודש ככה רק פשוט מכין תחלקים שיהיה לי כבר אבל השאלה שלי האם מישהו יכול להביא לי פלאג קצת יותר יקר אבל יותר טוב כי אמרתי כבר היה לי עד עכשיו פאלגים של BERU חברה גרמנית איכותיתי היה עולה ביחד 110 שקל ועכשיו אני לא מוצא אותם

פורסם

צירפתי לך את כל האופציות מאוטודאטה:

ALM.PNG

כמו שאתה רואה הפלאג שרועי נתן לך זה הפלאג המקורי, תבדוק מה המחירים בארץ ואם הם מוגזמים אז תקנה באיביי.

Stay Dirty

פורסם

זה בדיוק העניין, זה לא פלאג נדיר והוא לא יקר בארץ. למה להרחיק לחו"ל בתקופה שהדואר לא מתפקד? בשביל 20-30 שקל? לא שאני מזלזל אבל פשוט נכנסים לחנות, מבקשים ומקבלים במקום. אין פשוט מזה.

פורסם

האמת היא שבדרך כלל אני מעדיף לקנות באיביי אם יש לי זמן לא בהכרח משיקולים כלכליים אלא מטעמי נוחות בלבד, לא צריך לנסוע לחנות להביא, יש לי מבחר מטורף מול העיניים ובשתי לחיצות זה מגיע אליי הביתה.

כמובן כל זה שיש לי זמן ואני לא לחוץ על המוצר.

פורסם

רועי תגיד לי באייבי יש עוד איזה פלאג שהוא איכותי כמו שהיה לי של beru שיהיה ברמה גבוהה אני רוצה איכות תודה לך מראש

פורסם

ומה אתה אומר על הפלאג הזה של BERU אני כבר לא יודע מה לקחת כי לי אמרו שהפלאג שבא עם האוטו שלי זה של BERU והוא מתאים למנוע כל השאר כן יכולים להתאים למנוע שלי אבל הם פשוט לא מתאים משהו כזה הסבירו לי

ועוד משהו אני רוצה לחפש עוד פלאגים לבד אבל לפני מה אני יודע שהפלאג יתאים לי ?

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש לרכוש פלאגים מחו"ל בשביל חיסכון או "איכות". בסך הכל סיאט איביזה חצי זריזה. תקנה של NGK לפי המפרט שקיבלת. תחליף כל 30K אפילו כל 15K אם להחמיר. כל פלאג חדש לפי הוראות יצרן יתאים ויעשה את עבודתו.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...