Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת סט התנעה פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי ברכב סט התנעה (מתג התנעה עם מפתח ואימובילייזר, מחשב מנוע ולוח נתיכים). הסט ירד מרכב שנת 2004 למרות שהרכב שלי הוא 2002. הסט מתאים באופן עקרוני והבעיות החשמליות שהיו לי לפני כן נעלמו.

הבעייה שבלוח השעונים כל נורות האזהרה דולקות קבוע ושעון המהירות לא עובד. בבדיקה במחשב לא נרשמה אף תקלה והרכב נוסע מצויין.

האם ייתכן שאני צריך להחליף גם את לוח השעונים? (בגלל השינוי בסט ההתנעה בין השנים)

או שיש משהו אחר שצריך לעשות.

אביב

פורסם (נערך)

דולקים לך מנורות מכיוון ש"הסט" לא מתאים או מבחינת תקשורות או קונפיגורציה, בכל מקרה לא מחייב שגם אם תחליף את הלוח שעונים בתקלות של המנורות יתאפסו מכיוון שי מצב שלקחת סט מרכב מולטי-פלקס ואתה זה רגיל אתה יכול להבדיל לפי הידית אורות.

דרך אגב מה הייתה התקלה המקורית של הרכב?

עריכה אחרונה על ידי אוטו-צ'יפ
פורסם

התקלה המקורית הייתה שהרכב היה נכבה בנסיעה. בהתחלה בתדירות נמוכה ובסוף בכל נסיעה.

התקלה הזו, כאמור, נפתרה.

מה אתה אומר בסוף- צריך סט התנעה אחר? יצאה לי הנשמה עד שמצאתי משהו שנראה דומה למה שיש לי (בית נתיכים מתאים, עם כל היציאות שלו ומחשב עם כמות יציאות נכון).

פורסם

אתה תתקל בהרבה סטי התנעה דומים ואף מתאימים מבחינת חיבורים אך כל דגם שונה ואפילו מאוד.

בדוק את המק"ט של הסט התנעה שלך, על ה BSI ומחשב מנוע זה רשום ולפי זה תחפש סט התנעה זהה לשלך.

אחרת כל פעם שתחליף סט התנעה משהו אחר ברכב לא יעבוד והכל ישתגע לך.

• תוכן חדש...