Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב V8 עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות גל טוב לב ששוטף אותי אני אשתדל לעזור לך.

מצאתי לך ביד 2 מועמדות מרתקות - כולן מנועי V8 , בתקציב ובשנתונים שרצית.

* גרמניות : אאודי A8 4.2 , מרצדס S500 , מרצדס 500CL ,מרצדס E500 , ב.מ.וו 540 , ב.מ.וו. 745 .

* אמריקאיות : קדילאק DTS , קרייזלר 300 5.7 , לינקולן TOWN CAR

* יפנית: לקסוס LS430

* בריטית: יגואר S-Type 4.0

אתה יכול לציין מה לטעמך ונראה לך. ברצון אתן לכל מועמדת שתציין יתרונות,חסרונות, אמינות ובעיות צפויות.

ScreenShot_20150808100445.jpgScreenShot_20150808100928.jpgScreenShot_20150808101052.jpgScreenShot_20150808101538.jpgScreenShot_20150808101642.jpgScreenShot_20150808101733.jpg

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה נסעתי בקאדילק DTS ויש לי בקגשה שהרכב הוא הנעה קדמית ולא אחורית ולא אהבתי את זה האם זה נכון?

פורסם

אתה עם הטוב-לב, באמת טוב לב (רק שאם כבר הוזכר - אתה צריך לתת את הדעת על עדכון, לגבי איזה "רכב עונש" קנה בסוף החבר שלך.

לא יכול להיות שתשאיר אותנו תלויים בין שמיים וארץ).

וקצת יותר ברצינות - הטוב-לב עשה לך פות"ש כמעט את כל העבודה (כולל מודעת המכירה של הרכב ברשת להבהרה).

רק שוב - לא הבנתי למה דווקא V8 (כי רעש נעים ניתן לקבל גם בתוספת צנרת פליטה טובה וניתן תוך כדי לוותר על צילינדר או שניים).

alfa 156 2.5.

פורסם

בקשר לאחזקה וחלקים וכו איזה מבין המכוניות הכי זול להחזיק? חוץ ממרצדס דיזל שהייתה ברשותי ואומרים שאחזקה יקרה ובכפרים החלקים בזול כמו כל רכב יפני ואפילו פחות לפעמיים

לא יודע איך זה לגבי דגמי הבנזין מחירי האחזקה והחלקים

פורסם

אין ספק שהשרשור הזה מתחיל להזכיר את "שרשור הגרושה" :)

ממליץ לפותח השרשור לקחת אוויר.

עצם העובדה שהגדרת "תקציב" גורמת לחברים פה לרמוז לך בעדינות שלא בטוח שאלה הרכבים שתרצה לרכוש כרגע.

מעבר לכך, מצטרף להמלצה להרחיב את החיפוש גם ל V6, שם כבר יש אופציות רבות.

קח בחשבון ש V6 שמורה תישמע לא פחות טוב מגרוטאה V8.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
אין ספק שהשרשור הזה מתחיל להזכיר את "שרשור הגרושה" :)

ממליץ לפותח השרשור לקחת אוויר.

עצם העובדה שהגדרת "תקציב" גורמת לחברים פה לרמוז לך בעדינות שלא בטוח שאלה הרכבים שתרצה לרכוש כרגע.

מעבר לכך, מצטרף להמלצה להרחיב את החיפוש גם ל V6, שם כבר יש אופציות רבות.

קח בחשבון ש V6 שמורה תישמע לא פחות טוב מגרוטאה V8.

בהצלחה

צודק בהחלט .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

השנקל שלי:

מרצדס- נקודת המוצא שלך היא שתחילת שנות ה-2000 לא היו להיט מבחינת מרצדס, מישהו באגף בקרת איכות נרדם בשמירה ואיך לומר- יצאו להם דגמים ברמה נמוכה מהמקובל במרצדס, הן מבחינת איכות ולא פעם מבחינת אמינות.

דגמי מרצדס של תחילת שנות ה-2000 בסדרות E ו-S צויידו בהמון טכנולוגיות מתקדמות ו.......לא ממש אמינות. זה מתחיל במתלי האויר שדולפים ודורשים החלפה יקרה (1500$ למתלה אויר בודד עם אחריות לכל החיים) וממשיך במערכת הבלימה הסופר מתקדמת שצויידה במחשב שלא פעם מסיים את חייו בתוך פחות מ-10 שנים ועולה ה-מ-ו-ן כסף (כמה עשרות אלפי שקלים.

חלק מדגמי ה-V8 סבלו מבעייה שמקורה בתכנון לקוי של הרדיאטור, התקלה מתבטאת בכך שיש זליגה של נוזל קירור אל תוך השמן גיר והרס הגיר באופן כמעט מיידי.

כמו ברוב המכוניות העמוסות באלקטרוניקה גם פה ניתן לצפות לתקלות כאלה ואחרות, לעיתים חיישן או קונקטור מכאני, לעיתים באיבזורי הנוחות- לא זול לתיקון.

המנועים עצמם דווקא בסדר ולא מהווים נקודת תורפה מהותית.

עריכה- בדגמי AMG של E קלאס W211 יש לעיתים תקלה עם צלינדר 8 שלא מקבל מספיק דלק והולך קפוט. יש דרך למנוע זאת (חליל דלק משופר) אבל צריך להכיר את זה.

בחלק מהדגמים אכן תמצא ריפוד מנופח במשענת היד ופגמים כאלה ואחרים בחומרי הדיפון אבל זה לא משהו גורף ויש חשיבות מאוד גבוהה לאיך טופל הרכב.

ב.מ.וו- דגמי ה-V8 של אותם שונים כנראה יגלו אמינות מכאנית עדיפה על פני דגמי מרצדס, בין היתר הודות למערכת מתלי אויר אמינה יותר ופחות טכנולוגיה סופר מתקדמת-מתקלקלת.

יחד עם זאת, יש לבימרים כל מיני תקלות מיוחדות משל עצמן, פה ושם חיישן ונוס, מערכת קירור רגישה וכמו במרצדס- תקלות ברכיבים אלקטרוניים כאלה ואחרים (למשל חלונות החשמל...).

גם בבימר תוכל למצוא פגמים קוסמטיים כאלה ואחרים בתא הנוסעים, דיפונים שחוקים ופה ושם ריפוד גג עייף ורופף אבל גם פה יש משמעות רבה לרמת התחזוקה של כל אקזמפלר וזה לא בהכרח משהו גורף.

לא בקיא ברכבים של היצרנים האחרים שציינת אז אתן את הבמה למי שכן בקיא אך אני חושב שניתן לשער בזהירות שהדגמים האמריקאיים אולי יגלו אמינות עדיפה על פני הדגמים הגרמניים בשנים האלה שבהם הם מיעטו בשימוש בטכנולוגיות מורכבות.

2 דברים נוספים:

אל תפסול כל כך מהר את היפניות, לי אמנם יש נסיון לא מדהים עם אינפינטי, 2 רכבים שהזדקנו פשוט רע (רע=היו חלקים בתא הנוסעים שמה שהחזיק אותם במקומם היה חתיכת איזולירבנד...) אולם מצד שני יש לי נסיון מעולה עם לקסוס, הן מזדקנות לא רע בכלל ומרגישות מעולה.

דבר שני, אתה קונה פה רכב יוקרה מזדקן ב-60K שקלים, אתה צריך לקחת בחשבון שמצד אחד יכול להיות שתעבור חוויית בעלות מעולה עם אמינות טובה והרבה הנאה.

מצד שני, אתה צריך לדעת שעם פחות מזל אתה תוכל להכפיל את עלות הרכב בתוך שנה.

זה הימור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...