Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב V8 עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב לרכישה עד 60 אלף בין השנים 2000 ומעלה

אך רק רכבים אם מנוע V8 ישמח לרשימת דגמים שאפשר לרכוש בתקציב הזה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לחלק הרשימה לשלוש קבוצות :

1. אמריקאיות -הכי נפוצה קאדילק Sts. יש מעט דגמי ביואיק ושברולט שהגיעו עם מנוע 8 ולא v6.

2. גרמניות : אאודי A8 יש גם בודדות A6, ב.מ.וו 540,740 , מרצדס S 400/500. פולקסווגן פייטון בודדה אחת או שתיים.

3 בריטיות : יגואר. S TYPE , אוליXj, ריינג'רובר ודיסקאברי.

פורסם
זה מזכיר לי את שרשור "מחפש בור ללא תחתית" :lol:

לגמרי,

בזמנו התעניינתי בA6 4.2 דור שני (2000)נשמע כמו כיף,אין שוק בשיט כלומר המוכרים (במידה והם באמת רוצים למכור) על הברכיים,

עוד אופצייה מעניינת למרות שהן נדירות זאת CLK430 ,רק לקחת בחשבון שזאת כמעט חתונה קטולית.

אה וכמעט שכחתי שאם אתה מזוכיסטית אמיתי תמיד יש את ה840I.

Porsche 944 turbo

פורסם

לנדרובר.

אם אתה לא מתעקש דווקא על פרטיות (ולאור הדרישות שהצגת אתה לא) אז יש/ גם משאיות של איווקו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מאוד אוהב את המנוע V8 יש בו משהו שאין באחרים ולטובה כמובן ואיך שלא הצליל המדהים הזה

ולמה מזוכיסט אני פשוט אוהב להנות מהחיים ואני מחפש לא גיפים וישמח לדעת דגמים מדויקים שיוכל לחפש ביד 2

וכמובן גם ישמח לדעת קצת על הרכבים האלה איזה הכי אמין מבניהם ומה המחלות של כל אחת מהם

ואיזה שברולטים יש בתקציב שלי שהם V8?כי רשמו שברולט לא רשמו דגם

פורסם (נערך)
נזכרתי שיש עוד כמה נדירות כגון לקסוס Ls400 או רכבי כבישטח אמריקאיים כגון סאבארבן וכו'.

עדיף את ה LS430.

שנת 2003/4 תכנס בתקציב שלך.

תקבל גם אמינות יוצאת דופן (בעיקר בהתחשב במתחרות האירופאיות), גם המון אבזור וגם נוחות ברמה מאוד גבוהה.

עודד.

עריכה אחרונה על ידי drivemaster

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
היה מזמן שרשור פה בפורום על אחד שרצה לקנות לגרושתו ושאל איזה רכב יהיה הכי גרוע :-D.

חיפשתי במיוחד את השרשור הזה קרע אותי מצחוק!

הנה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?389472-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A0%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A2

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

ישמח לדעת תקלות ידועות וגם יתרונות בכל רכב מהדגמים שיש בארץ אם מנוע V8 עד 75 אלף שקל הגדלתי את התקציב מעט

פורסם

אני פה עם דמעות של בכי מהצחוק

פורסם

אנשים הבחור פה מבקש עזרה ואתם צוחקים על גרושים וגרושות :)

din264 מבין אותך לגמרי , אין כמו הצליל הזה של V8 . אבל באמת שכבר ממש קשה למצוא כאלה במדינה שלנו . ואם כבר תמצא רוב הסיכויים זה רכב שחסכו עליו עלויות אחזקה כבדות .

האם היית מתפשר ופותח את החיפוש גם למנועי V6 ? ככה תרחיב את ההיצע ויהיה לך יותר קל .

• תוכן חדש...