Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחניות נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש עברתי לפני חודשיים וחצי טסט, ואני מאוד גרוע בחניות ..

בחניות בצידי הכביש אני מאוד מפחד להיכנס בצד ורוב הפעמים אני ממש צמוד למדרכה אתמול אפילו עליתי טיפה על המדרכה ..

חנייה ברוורס אין בכלל מה לדבר אני בקושי יודע איך נכנסים ורוב הפעמים רק בפעם השלישית \ רביעית אני מצליח להיכנס כמו שצריך ואני מאוד מפחד להיכנס בין שני רכבים :?

אוטוטו נגמר לי המלווה ושאני אנהג לבד אני מפחד שאתקע בלי חנייה נוחה ואצטרך לבקש עזרה מאנשים שיכוונו אותי או שיחנו בשבילי במקרה הכי גרוע :|

*בשיעורים בקושי היינו עובדים על חניות וגם בטסט בפוקס הצלחתי להיכנס חנייה ברוורס .

אני מבקש עצות מה אפשר לעשות אולי שיטות איך להחנות ברוורס או להיכנס לחניות בצידי הכביש ללא פחד, כרגע הדבר היחיד שאני חושב עליו זה לחפש מורה נהיגה ולעשות 2\3 שיעורים חניות רק כדי לתרגל קצת חניות..

אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה!

פורסם

אתה ממש לא היחיד שמתקשה בחניות כנהג חדש. אין תחליף לנסיון (וגם חיישני רוורס לא יזיקו :))

והנה קישור לכמה סירטוני youtube שיוכלו לעזור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הרבה אנשים חוששים מתמרוני חניה ואף חווים קשיים מסוימים איתם - בטח ובטח נהגים חדשים. יש כמה דברים שיעזרו לך:

לבחור חניות נוחות יחסית בהתחלה: מרווחות ובצד הנכון של הכביש.

להיכנס בנסיעה לאחור, לצאת בנסיעה לפנים.

בזמן התמרון, להתרכז רק בתמרון: לכבות רדיו ולפתוח חלון בצד הנהג.

לפני התמרון תכוון את המראות למטה ופנימה, אפילו עד תראה את הגלגל האחורי בצד המדרכה.

לנצל כל זווית ראיה נוספת: בנוסף למראות תביט גם ישירות לאחור ואם צריך גם צא מהרכב.

אם אתה צריך לתקן הלוך ושוב בחניה במקביל, סע יותר קדימה מאשר אחורה.

כמובן שלתרגל חניות זה רעיון מצוין. אפשר עם מורה נהיגה ו/או שאפשר עם חבר במגרש חניה או שטח כורכר לייצר חניות עם קרטונים ומקלות שלא תפחד לפגוע בהם...

ברגע שתוכל לראות את המהלך (בעיני רוחך) מ"למעלה" הבטחון והיכולת שלך להיכנס גם לרווחים צפופים תשתפר.

ההמחשה הטובה ביותר שמצאתי לחניה במקביל מבחינה גאומטרית. עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קצת טיפים מנהג לא-חדש מתחילת החודש

אגב- אם יש מישהו כל שהוא שאתה מכיר ויכול לעזור לך,מעשית,זה יעזור לך הרבה יותר מכל מה שנכתוב פה,לי למשל עזר שכן ביציאה הראשונה שלי מרוורס צפוף,זו גם הסיבה למה חונים בנסיעה אחורה ויוצאים קדימה,אתה יודע איך החניה נראת כשנכנסת אבל אתה לא יודע איך היא תראה כשתצא.

*תחנה לאט,גם ממש ממש לאט אם צריך.

*אל תפחד לגעת במדרכה,זאת לא בושה,והדבר הכי טוב לעשות הוא לנסות לזכור מתי זה קרה,עם הזמן אתה ''תרגיש'' את זה ותשבור הגה לפני.

*כשזה מגיע לחניות מאוד מאוד קשות,במקום לחנות לפי הרגשה ולעשות תימרונים מיותרים,אם יש מישהו איתך באוטו בקש ממנו לצאת ולכוון אותך,יש גם נטיה לעוברי אורח לעזור לך מיוזמתם,נצל את זה.

פורסם

אני עדיין נהג חדש (באוקטובר נגמר) וגם אני התקשיתי מאד בהתחלה. בסוף החלטתי ליישם את מה שהמורה נהיגה אמר לי ועכשיו אני חונה כמעט פרפקט. בניצב אף פעם לא היו לי בעיות וזה הכי פשוט בעולם, פשוט משתמשים במראות. במקביל זה לעמוד מראה מול מראה לקחת סיבוב הגה ימינה (או שמאלה אם החניה בצד שמאל) ולנסוע רוורס עד שתראה את הפנס האחורי הרחוק של הרכב החונה. משם הגה שמאלה עד הסוף ועוצרים כשהרכב ישר.

• תוכן חדש...