Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מתכונן לרכוש סקודה Yeti דגם Experience ויש לי מספר שאלות:

1. היכן כדאי לבדוק את הרכב - במכון בדיקה כללי או במוסך מורשה (אם זה בכלל אפשרי)?

2. היכן כדאי להחליף מצבר - במוסך מורשה או בחנויות כמו אוטו דיפו?

3. ברכב יש מערכת Bolero. אני מעוניין להוסיף דיבורית ומצלמת רוורס שיתממשקו למערכת הזו. דיברתי עם המוסך ואלא הפנו אותי למתקין שלהם והוא רוצה עבור כל אחת מהתוספות בסביבות 3000 ש״ח (!?!?!).

האם ישנן אלטרנטיבות זולות יותר שעדיין יכולות להתחבר למערכת באוטו (כדי לחסוך התקנת מסך נוסף ורמקול)?

תודה!

פורסם

1. במכון בדיקה מורשה, ואם יתגלו תקלות לך עם התוצאות למוסך מורשה.

2. אל תחליףמצבר במוסך - זה סתם יקר. אבל תוודא חיבור הרכב למצבר גיבוי בעת החלפת המצבר.

3. אין לי bolero ברכב, אבל לא הייתי נותן למתקין שאינו מיומן להתעסק לי ברכב, הנסיון לחסוך עלול להתגלות כיקר מאוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה-Bluetooth לא בא כסטנדרט, הוא אופציה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מדובר במודל 2011-2012-2013 וכמו שנאמר זה לא סטנדרטי.

אשמח לתגובות נוספות, בעיקר בנושא המצלמה האחורית כי זה הכי קריטי עבור אשתי כי מהחיישני רוורס אי אפשר לדעת מה בדיוק נמצא מאחורי האוטו.

פורסם

דבר עם CLASS A, בעבר היו להם דגמי רדיו מקוריים חדשים למכירה (מאנשים ששדרגו למשהו אחר).

אני קניתי דאז מ-CLASS A את ה-AMUNDSEN (או: RNS315 בפולקסווגנית), שהוא השדרוג הבא על BOLERO.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש מצלמות רוורס שבאות עם מסך משלהם שמותקן על הדאשבורד. לא צריך לגעת ברדיו של האוטו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
יש מצלמות רוורס שבאות עם מסך משלהם שמותקן על הדאשבורד. לא צריך לגעת ברדיו של האוטו.

מישהו יכול להמליץ על מתקין שיודע לטפל ברכבים כאלה בלי לגרום נזק?

פורסם

CLASS A כאמור, או רדיו מילאנו שני אלה מומלצים, אם אתה רוצה ללכת על בטוח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...