Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להזמין מיד וטויטר של סקאן ספיק,

נכנסתי למדיסאוונד יש הרבה דגמים , בעיקר בטויטרים , אשמח להכוונה בעניין עד כמה ההבדל במחיר מצדיק את האיכות בין הדגמים.

תודה

פורסם

לדעתי זה ממש לא עובד ככה, טוויטר משי לא ישמע כמו טוויטר בריליום\ריבון\רינג וכו'

אתה צריך לדעת איזה טוויטר בדיוק אהבת כדי להזמין.

פורסם (נערך)

להוציא ממני חו"ד דעת על משהו שאני בדיוק מוכר זה קצת בגדר "כבדהו וחשדהו"

אישית אני מאד אוהב אותם (אבל יותר אוהב את ה-12M, בלי להתבלבל), אבל יש הבדל תהומי במחיר, מידי פעם נופלת ההזדמנות לרכוש את 12M במחיר סביר - ואז אולי שווה להשקיע.

ה 10F נשמעים מעולה, תחפש עליהם קצת ברשת - המון אנשים אימצו אותם, אני יודע שלא מיצאתי אותם כמו שצריך אצלי (אצלי הם היו בקורות והנפח שהם "ראו" הכיל פתח לא קטן), מצד שני מדובר באלמט קטן יותר מה 12M - והוא דורש הרבה פחות נפח.

לצורך השוואה, במשך תקופה לא מבוטלת היו מותקנים במקומם פוקל אוטופיה 3W2 (לא מעט אמרו שזה המיד הכי טוב שיש ושאר קישקושים), אני העדפתי את ה 10F (הפוקל היו מותקנים כמעט חודשיים, ככה שהיה זמן לשחק עם כיוונים וכו').

לדעתי ה 10F נשמעו יותר טוב מהפוקל.

באשר להשוואה (המתבקשת) ל 12M,

הסט-אפ האחרון שהיה אצלי ברכב:

Scanspeak d2904/60000

Scanspeak 10F

focal 6w3

Jl audio 10w7

היה סט-אפ מדהים, שני (לדעתי, לטעם שלי, ולמוזיקה שאותה אני שומע עד היום), רק למערכות שהכילו את ה 12M , לאחת מתולתלת במיוחד.

לסיכום,

ה 10F זה המיד הכי משתלם מבחינת Bang For the buck, בלי להתבלל בכלל.

הוא לא 12M.

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

תודה על התגובה המפורטת, ברור לי ש 12m מיד טוב יותר,

בכל זאת הוא עולה 500 דולר לסט, כש 10f עולה 190 דולר לסט.

שאלתי בכללי על איכות המיד . ואם הבנתי אותך נכון בנפח קטן יותר ה 10f ינגנו טוב יותר?

מענינת אותי ההשוואה בין 12m לבין היבריד אודיו l3se, ידוע משהו?

פורסם

הL3SE שזה רכיב שנהניתי ממנו זמן רב, גם הL4SE הם חיות שונות מאוד מה12M

אתה קודם כל משווה בין מיד-ריינג' ייעודי לבין אלמנט רחב פס

הלגטיות הן רחבות פס ולכן גם כאלמנט יהיו חלשים יותר מה12M

אם כבר בין 12M תעשה השוואה יותר לL4SE - אני חושב שהקטרים כאן יותר מתאימים אבל שאלת על הL3SE

הL3SE הוא מידריינג' סופר מפורט, נקי וטכני - נעים מאוד לשמוע אותו אבל בניגוד ל12M הוא מצטיין יותר באזור המידריינג' הגבוה ומורגש בו קצת חוסר עומק בנמוכים, זה גורם ל12M להשמע יותר נעים ממנו ויותר חם ממנו לאורך כל תחום התדר שהוא נועד לנגן.

במחיר שL3SE חדשים עולים היום, אם אני זוכר נכון 650 דולר או במקרה הטוב 550 דולר לפני משלוח ומיסים - כמיד ריינג' - אין לו בכלל יכולת להתחרות ב12M וזה בגלל שה12M גם זול ממנו וגם טוב ממנו בתחום הזה - זה אמנם עניין של טעם אישי לבוא ולאמר טוב ממנו אבל זו דעתי האישית.

את הL3SE מאוד אהבתי - מאוד! זה אלמנט מדהים! אבל ה12M ממיס אותי.

אם אתה רוצה לוותר על טוויטרים כמו שאני עשיתי תקופה ארוכה מאוד - אז מן הסתם ל12M אין שום יכולת להתחרות בL3SE הוא פשוט לא נועד לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תודה על התגובה המפורטת, ברור לי ש 12m מיד טוב יותר,

בכל זאת הוא עולה 500 דולר לסט, כש 10f עולה 190 דולר לסט.

שאלתי בכללי על איכות המיד . ואם הבנתי אותך נכון בנפח קטן יותר ה 10f ינגנו טוב יותר?

מענינת אותי ההשוואה בין 12m לבין היבריד אודיו l3se, ידוע משהו?

ה 10F איכותי מאד, בלי צל של ספק,

לגבי הנפח, נראה לי שלא הבנת אותי נכון, הם ינגנו טוב בנפח קטן יותר מזה הרצוי עבור 12M.

לגבי ההיבריד אודיו, כמו שאמר אדי, אם כבר אז תשווה ל L4, ושם לטעמי ולדעתי ה 12M לוקח,זה באמת כבר עניין של טעם אישי.

SCANSPEAK

פורסם

האם זה יהיה סלט

מיד באס קלארוס, מידים סקאן ספיק 12m טויטר l1pro

או הטויטר של הקלארוס , יוגבר על אודיסון 4.1 בלבד 2 ערוצים מיד באס, 2 ערוצים מיד טויטר על הקרוס של הקלארוס.

או להוסיף עוד מגבר ולהתעסק עם ההתקנה , שאני לא כל כך מעוניין

פורסם (נערך)

בנגי מוכר את הטויטר המצוין

Scanspeak d2904/60000 שיצא במהדורה מוגבלת לפני כשלוש או יותר שנים וקשה להשיגם.

בתוספת המיד הקטן של החברה -שהוא גם מוכר-אתה בונה במה איכותית עם וופר הקלארוס שבשמחה יסכים להצטרף.

אני מניח ממשפטך האחרון שאינך מעוניין לבזבז זמן בהתקנה מסובכת ולכן מציע את החבילה שרשמתי למעלה או ללכת על מיד הלגטיה והטוויטר של החברה.

לטעמי-יש חשיבות עליונה ויתרון מובהק לשידוך מיד-טוויטר מאותה החברה והסידרה שאמורים לחפוף אחד את השני אבל זאת לא תורה מסיני ובהחלט ניתן ליצר במה טובה מ"סלט" רכיבים מחברות שונות שיקלעו לטעמך.

בהצלחה

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם

של גומיותייך מעל תלתליך כי במקום קדוש אתה גולש!

תלתלים אמר את דברו!

איך אני מת על ליאור :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...