Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצ"ש מחיר הדלק ירד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשורות אכן טובות. מחיר הדלק צריך לרדת עוד הרבה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
משמחת מאד!

זה כמעט משכיח ממני את העובדה שבעוד חודש-חודשיים הם שוב יעלו...

כנראה לא יקרה.

עקב החתימה על ההסכם עם איראן שהצטברו לה מאגרים עצומים של נפט והעובדה שהיא בקשיים כלכליים קשים איראן תדחף נפט לכל חור שהיא תוכל והמחיר ימשיך לרדת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מעולה!

רק חבל שאתמול תדלקתי פול טנק. לא נורא לפחות זאת יאריס :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
כנראה לא יקרה.

עקב החתימה על ההסכם עם איראן שהצטברו לה מאגרים עצומים של נפט והעובדה שהיא בקשיים כלכליים קשים איראן תדחף נפט לכל חור שהיא תוכל והמחיר ימשיך לרדת.

הלוואי! רק אל תשכח שמחירי הדלק בפועל לא נגזרים ישירות ממחיר חבית נפט.

יש את כל תוספות המיסים למיניהן וכבר היו מקרים בהם מחירי חבית נפט היו בשפל ואילו מחירי הדלק היו בשיאם.

פורסם

סססאמם המדינה הזו. עד עכשיו בקושי הצלחתי לדחוף דלק ב 200 שקל למיכל מלא. עכשיו זה יהיה עוד יותר פחות מזה? למה? עד מתי הממשלה תדפוק את האזרחים?

נמאס כבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם יוצא לי פחות מ-400 ש"ח אני מרגיש כאילו לא תדלקתי (מיכל 70 ליטר).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה נועד לריכוך ציבור הנהגים לפני המכה שבעוד חודש יעלו בשקל למרות שמחירי הנפט ימשיכו לרדת, זאת לשם כיסוי הוצאות הטסט של רכבי שרי הממשלה.

פורסם

רכבי שרי הממשלה פטורים מטסט. יש להם קומבינות אצל שר התחבורה. אנחנו עברנו לתדלוקי חצי טנק של 200 ש"ח (מפול, לחצי ) ממש דופקים את המערכת (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בדיוק אתמול בבוקר תדלקתי פול וכשחזרתי הביתה ראיתי את הכתבה ב-YNET :|

נקווה שבספטמבר הם לא יעלו מחירים, גם ככה חודש עם חגים, בתי ספר ומה לא.

פורסם

תבינו חברים אף אחד לא "מעלה מחירים" או מוריד מחירים. יש נוסחה באתר של משרד האנרגיה. לוקחים את המחיר CIF LAVERA שהוא המחיר באגן הים התיכון לבנזין (וממש לא קשור למחירי חבית נפט, זה שני מוצרים שונים לגמרי ) ומוסיפים את המיסים. זה שלמעלה מ 4 שקלים זה מיסים לא קשור לקביעת מחיר.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
מהכ'פת לי.. אני גם ככה מתדלק ב100 שקל כל פעם.

האנשים האלו שאומרים 'יש לי אוטו חסכוני אני שם 50 שקל מספיק לי לשבוע' ... השאלה מה הנסועה?

• תוכן חדש...