Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתחיל לעבוד עוד מעט במקום שהמשרד כרגע מרוחק 35 קילומטר(הלוך חזור) אך עתיד לעבור בתחילת השנה הבאה ל45 קילומטר.

אני בן 21 לכן אני לא צריך אוטו גדול או אפילו 4/5 דלתות אם זה משנה,

מה שאני כן מחפש זה ככה:

מחיר בסביבות ה60-70K(חדש מהחברה, גמיש להצעות במבחינת הרכב)

כמה שיותר אבזור פנימי ופיצ'רים(לדוגמה חיישני רוורס, מערכת מולטימדיה, בקרת שיוט אם אפשרי)

צריכת דלק וביטוח מקיף זול כמה שאפשר

מראה חיצוני

בנתיים חשבתי על הC1 או הפיקנטו ספורט,

אשמח לעצות.

תודה

פורסם (נערך)

הפיקנטו ספורט לדעתי יקרה משמעותית מC1 ידנית.

אתה מחפש רכב אוטומטי/ רובוטי /ידני?

קח בחשבון שהעלות הגבוהה בד"כ היא איבוד ערך והדרך הטובה ביותר לחסוך בסעיף הזה היא לרדת לרכב בן שנה/ שנתיים ויש כאלו שיגידו לרכב בן 5.

אני דווקא בעד לקנות חדש ברכבים שעולים באזור ה60K כי אז החיסכון הוא כבר לא מאד דרמטי בקטע של ירידת ערך. אבל אם יש לך מישהו שמבין קצת ויש לך סבלנות למשומש אז הייתי בודק רכבים בני שנה. במיוחד בגלל שאתה לא יודע אם תרצה למכור עוד שנתיים ולטוס למזרח/ תעשה רילוקיישן.

הC1/107 הידני רכב מצויין וחסכוני אבל קצת ספרטני . הC1/108 החדשים קצת משופרים בסעיף המולטמדייה. וכל המשפחה הזו מאד מאד חסכונית בדלק.

C1 "האוטומטית" היא רובוטית ולא כולם אוהבים את ההתנהגות של הגיר.

הפיקנטו יותר מאובזרת ופחות חסכונית בדלק.

חיישני רברס זה 300 ש"ח ואני ממש לא הייתי מתקין :)

לגבי סאונד של המערכת: אם אתה מחובבי העסק הזה ממילא תתקין לך רמקולים ומערכת אחרת בכל אחת מהאופציות.

עריכה אחרונה על ידי eitanm
שגיאת הקלדה
פורסם

אין לי העדפה בין ידני לאוטומט,

התכוונתי לC1/108

בעקרון ה

C1/108

זה רכב מומלץ וטוב?

ועוד שאלה היא האם היא לא מרגישה איטית מדי ולא סוחבת בכביש מהיר או בעקיפות?

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את הסיקור שלי לגבי ה C1:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552793-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A2%D7%94-%D7%9E%D7%A6%D7%A8%D7%A4%D7%AA-%D7%99%D7%A6%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A7

היא בסדר כול עוד אתה לא מצפה לביצועים טובים,לפיגו 108 יש מנוע 1.2 שצריך להיות זריז,לפיקנטו ללא ספק יש יותר פוזה,אני נסעתי עליה ואהבתי,הגיר נעים,הסאן רוף בערב מאוד נחמד וגם המנוע בסדר,אם כי זה לא באמת רכב ספורטיבי אבל הפיקנטו יקרה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...