Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני כבר זמן רב סוחב איתי את הבעיה הזאת...

בזמן שהרכב מונע ישנם רעשים כגון: בז...בז... (רעש די חזק, מבזקים כאלה).

כאשר אני נוגע בחיבורי RCA בכניסה למגבר עוצמת הרעשים משתנה (חזק או חלש יותר), לפעמים נעלם לכמה זמן וחוזר. המגבר מותקן מתחת למושב קידמי ולפעמים כאשר אני נותן מכה על המושב או מזיז אותו, זה משפיעה על הרעש.

- החלפתי כבל, לא עזר.

- חיברתי מקור אחר (דיסקמן) הרעשים נעלמו.

זאת אומרת או שיש בעיה אם אדמות או ש....

כל עצה תתקבל בברכה!!!

מערכת: component MB-QUART DSD 213

amp. LANZAR VIBE 420

( head unit KENWOOD MPV7020 ( MP3

פורסם

למען האמת, קצת מפתיע הרעיון של "המשחק עם הכיסא"

אתה יכול לפרט איזו השלכה יש למגע עם הכיסא?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם יש רעשים שאתה מזיז את הכיסא אז לפי דעתי זה בעיה של הארקה...

המגבר מחובר עם ברגים ישירות לריצפת הרכב?

אם כן כנראה שמפה נובעת הבעיה... והפתרון הוא שצריך לחבר את המגבר לפלטת עץ ואת הפלטה לריצפת הרכב או כל פיתרון אחר שהמגבר לא יחובר ישירות לפח הרכב..

במקרה שלך זה יכול להיות קצת מסובך שינוי שכזה בגלל שהמגבר מתחת למושב....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יש לי חבר שיש לו מגבר של dls אשר היה מחובר למושבהאחורי של האוטו שהוא היה מינוס (המושב)

וכל פעם שהיו מזיזים את המושב היה נשמע רעש במערכת ... יותר מזה שהייתה נוגע במגבר הייתה שומע רעש הייתה יכול לתופף על המגבר עצמו ולשמוע את זה מהרמקולים... כאשר העברנו את המגבר לפלטה והוא לא היה מחובר ישירות למינוס הבעיה פסקה....

פורסם

מגבר של DLS ללא ISOLATION ?

ראיתי מגברים של REDSOUND / CALIFORNIA BOOM

עם בידוד ספק בצורה בריאה לחלוטין .... אני לא יודע למה ...אני דיי מתקשה שדווקא אצל DLS תהייה הבעיה..

מה הסיכוי שהבעיה נבעה ממשהו אחר,שלא נלקח בחשבון ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין לי מושג אם זה מבעיה אחרת שלא נלקחה בחשבון כי ברגע שחיברנו אותו על פלטת mdf הבעיה נפתרה.....

אבל זה גם ידוע שאם מחברים מגבר ישירות לרכב שהוא מינוס זה יוצר רעשי אדמה... לכן אני חושב שזה הבעיה של הבחור פה....

(יש המון אנשים שמחברים את המגבר למושב בלי פלטה ובלי שום דבר ואין להם שום בעיה בגלל שהמושב שלהם (החלק שהמגבר מחובר) הוא עץ ולא פח או איזה סוג של מתכת ולכן לא נוצר אצלהם הרעש המדובר)

פורסם

איך הגעת למסקנה שזה דבר ידוע ?

כרגע סיפרתי לך שהמגברים ברמה הכי נחותה בשוק, עם בידוד מספק בשביל חיבור שכזה..

אצלי ברכב יש כרגע 3 מגברים אשר מונחים על השילדה. אצל שלושתם אין בעיה שכזו.

אצל חבר שלי יש גם כן, 3 מגברים על השילדה, גם אצלו אין בעיה שכזה ..

בכל אופן, כפי שאמרתי .. דיי קשה לי להאמין שאצל DLS תתפתח המחלה... תמיד יכול להיות שאני טועה..

אך לא הייתי אומר שזה מדע מדוייק שזה מה שגרם לחבר שלך את הבעיה, אך מצד שני , לא היתי קורא לה בעיה נפוצה...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

המגברים אצלך מחוברים עם ברגים ישירות לשילדה של האוטו או על המושב ???

פורסם

אני באמת לא מבין מה לא היה ברור בפעם הראשונה :)

שלושת המגברים מונחים על השילדה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז תנסה לחבר אותם לשילדה ואני מאמין שיווצרו לך רעשי אדמה...

ואם אני לא טועה אפילו יש אפשרות שהמגבר ייכנס לפרוטקט (אבל בזה אני לא בטוח)

פורסם

עדיין לא ניסיתי לחבר רדיו דיסק אחר אבל זה מה רציתי לעשות, רק צריך למצוא מסוג KENWOOD כדי לא להתעסק עם חיבורים.

המגבר מורכב על פלטת עץ (כמו שצריך) ומלמטה עם ברגים אל המושב הקידמי ימני. אני חושב שאולי בחיבור הפלטה למושב יש איזה בעיה (ברגים, אדמות) לכן ברצוני לפרק אותו משם ולראות מה קורה.

המינוס שלי בא מהמצבר.

• תוכן חדש...