Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעשי עם הסלד של האוטו

שאני מדליק אורות מזגן מפיר אדים אי אפשר לשמוע מוזיקה כבר

**עריכה**

עופר, יש ברשותי משתיק רעשים אבל מהעצות שקיבלתי העדפתי להעיף אותו

יש לציין שכול הכבלים עוברים מאותו צד של הרכב אבל לפני שאני מתחיל לפרק דברים חשבתי שיש פיתרון יותר קל לבעיה..

אבי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תאר לנו את כל הרכיבים שמותקנים במערכת...

כמה מגברים, כמה ערוצים... רמקולים.. וכו'.

עריכה:

לא שמתי לב לחתימה..

אוקיי אז יש לך מגבר 4 ערוצים.

כשמתעסקים עם מגברים של 4 ערוצים ויותר רעש האלטרנטור חזק יותר ובעייתי (כשמקורו בכבל RCA שסופח רעשים מהשילדה).

לכן 99% שהרעש נובע מכבל RCA בעייתי.

נדלג על שלבי פתרון הבעיה, ונעשה דבר כזה.. נתק את כל כבלי ה RCA מכל הערוצים ותריץ כבל RCA חיצוני אחד מעל המושבים לאחד הערוצים תגיד לנו אם יש רעש.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

קודם כל הכבלים צריכים לעבור משני צידי הרכב ויש לוודא שכבל הRCA לא עובר בצמוד למחשב או למקור מתח חזק ברכב (למנוע גל רוכב).

דבר שני זה לא משנה שיש 2 כבלים של הארקה ברכב כל עוד הם מגיעים לאותו נקודה של הארקה (למנוע הפרשים של הארקות)והנקודה מותקנת היטב(מגע מקסימלי).

ישנם עוד כמה מצבים לקבל רעשי הארקה ברכב אבל הכי נפוץ הוא הפרש פוטנציאלים בין המינוס של הרדיו לבין המינוס של המגבר\ים-יש להשוות את המינוסים.

עופר רוטמן

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני לא רוצה ליפתוח תרד חדש פשוט זה עדיין אצלי בראש והינה דוגמה טובה

שי אתה זוכר את התרד שלנו על הRCA הינה עובדה השתיאוריה לא מדבר סתם ולא צריך להפריח אותה על ניסיון יחיד(איפה ה500שקל:wink: )

ושוב בלי להיכנס עוד פעם לויכוחים !!

פורסם

במערכות לרכב זה אף פעם לא בעייה של כבל RCA שעובר ליד המחשב של האוטו או מקור מתח חזק..

ברכב הבעיה היא השילדה אשר זורמים בה כל הזרמים של כל המכשירים החשמליים, וגלי האלטרנטור הרועשים.

רעש האלטרנטור חודר למערכת ולכן אנחנו צריכים לבדוק מאיפה (כבלי RCA, אספקת החשמל של הרדיו/מגבר, ground loop שהוא די נדיר..).

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

יכול להיות שאותה נקודה היא לא וודאי להעביר את המינוס כראוי אבל זה לא משנה כרגע כי זה יוצא מאותו מגבר לשני נקודות שונות ולא משני מגברים שונים.

תעבור על שאר הדברים ונראה איך מתקדמים הלאה.....

עופר רוטמן

פורסם
אני לא רוצה ליפתוח תרד חדש פשוט זה עדיין אצלי בראש והינה דוגמה טובה

שי אתה זוכר את התרד שלנו על הRCA הינה עובדה השתיאוריה לא מדבר סתם ולא צריך להפריח אותה על ניסיון יחיד(איפה ה500שקל:wink: )

ושוב בלי להיכנס עוד פעם לויכוחים !!

אתה פשוט פחדן, איך אתה מעז לפתוח את הפה אם אתה לא מסכים להענות ל500 שקל ?

אתה צריך להתבייש שאתה בכלל פותח את הפה... בוא לפה, תראה לי את זה בעיניים

תקבל 500 שקל ממני, ועוד 500 שקל מאלון, זה 1000 שקלים חדשים, העובדה שאתה לא מגיע.. רק מעידה על איזה בחור עומד מאחורי המילה שלו ...

לגבי הבחור עם הבעיה, ==כל מילה של אלון ברזל== (loudguy)

המלצה שלי, תתחיל עם מה שהוא נתן לך, או שתביא מקור סיגנל חיצוני, או שתעביר RCA מעל המושבים.

(ולא, זה לא בגלל שהכבל מתח של הרכב יכול לעשות משהו ל RCA שלך, זה בגלל השילדה שלך.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני ניסיתי להחזיק את עצמי ולא להגרר לוויכוח המיותר הזה אבל אני כבר לא יכול....

התיאוריה נכונה מאוד אבל בכדי ליישם אותה ולהדגים צריכים להתקיים כמה דברים,

התיאוריה תעבוד אם יעבור כמות זרם גבוהה מאוד בכבל הפלוס,הRCA יהיה מאיכות סיכוך נמוכה יחסית וההגברה חייבת להיות חזקה והסיגנל יהיה יחסית נמוך.

אם אתה רוצה לראות את זה בעיינים גש למתקין באיזור מגוריך ובקש ממנו להצמיד את כבל הפלוס לRCA באיזור המושב האחורי ותשצמע בעצמך (שוב חייב להיות RCA מאיכות נמוכה יחסית,הגברה חזקה וסיגנל יציאה נמוך).

עופר

פורסם

עופר שלחתי לך ה"פ פרטית ולא הבאתי לי את ההסברים איך לפתור את הרעשים האלו,במפגש אמרת שיש לך מן דף עם הסברים וכו'.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...