Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זמן ? אתה כולכך בטוח שאתה יכול לזכות ב 1000 שקל

מה יש לך יותר חשוב מזה ? כמה התקנות לעשות ?? פה אתה עושה ב 10 דקות 1000 שקל

אז תעשה טובה אל תבלבל תמוח אם היית יודע שאתה צודק היית קובע איתם פגישה כבר להיום

אם זה היה 10 דקות, כבר היתי הולך אליו, מכיוון שאני צריך לבדוק את הדבר ואל תזלזל בהתקנות, הם אורכות בין 6-10 שעות ולפעמים גם יומיים.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רושם שוב את אותו הדבר שדיברנו עליו לפני כשנתיים ואני חוזר ואומר והפעם יש גם תמונות בפורום שיגבו אותי(של הרכב שלך), אם אתה כל כך מאמין בזה וכל כך דבק במה שריצ'רד קלארק ודיויד נבון אומרים אז למה ברכב שלך המצב הוא שונה הרי אם זה היה נכון זה היה חוסך לך,ליוסי ולחצי עולם זמן התקנה ואפילו אולי מסדר קצת את החוטים ברכב.

וואלה עופר, תפסת אותי עם המכנסיים למטה :lol:;)

להפך, זה היה מבלגן את החוטים ברכב. מכיוון שיש אצלי הגברה אקטיבית וסט שלושה חלקים רצים הרבה חוטים קדימה. בכל מקרה לא הייתי מעביר את כל החוטים של הרמקולים בצד אחד, פשוט לא נוח (גם מדובר בחוטים די עבים של 12G).

מכיוון שגם ככה סללנו שני קווים העברנו בצד אחד את חוטי הרמקולים יחד עם כבל הAINET וכבל התצוגה של הפרוססור ובצד השני את חוטי הרמקולים של אותו הצד ואת כבל המתח.

למרות זאת, גם אם לא היינו סוללים בכל מקרה שני קווים יתכן שבכל זאת היינו מקפידים על הפרדה. למה? בגלל שאם אני משקיע כל כך הרבה אז למה לא להשקיע עוד קצת ולסלול בנפרד ולו בשביל ההרגשה הטובה מה גם שיוסי חושב כמוך ולך תשכנע עירקי אסלי כמוהו ;)

להזכירך גם קניתי מפוקו כבלים לרמקולים בבית. קניתי אותם כי אני חושב שהם נשמעים יותר טוב? ברור לך שלא. קניתי אותם כי הם נראים טוב. כשאני קונה בשביל פוזה אין לי בעיה להודות בזה :)

cable.jpg

פורסם

אני מוריד את הכובע בפני ריצ'ארד קלארק ודיויד נבון אבל בתור עסקן בתחום אני מחוייב לעבוד לפי כללים שהייצרן מכתיב לי ולו רק בגלל הספק הקטן (כמו שאומרים בצבא כשיש ספק-אין ספק)..

והרי ציטוטי יצרן והוראות יצרן:

עמוד 5 שורה 4-- http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/fattach_get.php?p_sid=Rcy7Vcuh&p_tbl=9&p_id=279&p_created=1083254074

עמוד 4

http://www.audiotec-fischer.com/pdfs/BraxAmp_manuals.pdf

והנה אפילו בעברית למי שלא יודע למה.....

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מה זה מיותר, לקנות טי שירט של דיזל ב200 שקל נראה לך מיותר? לאחרים לא. הכבל לא עלה לי כל כך הרבה, לא שברתי את הראש אם לקנות אותו או לא. הוא בא כבר עם בננות עליו, הוא נראה טוב, לקחתי. רק הסברתי שלפעמים עושים דברים לא כי חושבים שהם ישנו את הסאונד אלא בשביל ההרגשה הטובה. גם הבניה בבגאז' אצלי לא משפיעה על הסאונד.

פורסם

קיקר, עם כל הכבוד, כשהיצרן אמר לך במפורש שמותר לך לחבר סאב שני סלילים לשני הגברות שונות.

טענת שהיצרן לא יודע על מה הוא מדבר. והניסיון שלך מוכיח אמרת. (משמע היצרן לא מספיק טוב)

עכשיו כשנוח לך להתבסס על מידע לקוי\פלט כוזב של היצרן.. אתה רץ להתחבא מאחורי זה. (כשאר.סי, ודיוויד נבון מגיעים עם ניסיון מציאותי מוכח ובדוק, אחרת !, זה .. לא בא בחשבון ..)

לדעתי זה מגוחך ולא מעיד על שום דבר מקצועי בכל מה שקשור להתקדמות ופיתוח, ושאיפה להתקדם בעולם המציאותי והמודרני שלנו !

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
עזבו שטויות, איך הכבלים? יפים נכון? ;)

איזה כבלים אלה בדיוק? ה-RCA השזור בתמונה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אני יודע שהיא בבניה כבר הרבה יותר מחודשיים, אולי שנתיים. :wink:

בכל מקרה אני עדיין חושב שהיא מאוד יפה ואם תצתרך עזרה בכל נושא שהו או בכלים אתה תמיד מוזמן לפנות אלי. :-P

פורסם

אייל עם מה אתה שומע בנתיים?רדיו-טייפ ערבי ורמקולים של מחשב?איך אתה מסתדר כל הזמן הזה?

ועוד לחשוב שעוד 3 שנים בערך תמכור את הרכב (ככה אני מעריך,תקן אותי) והשקעת שנה עבודה..

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

רדיו דיסק של אלפיין ורמקולים מקוריים. לגבי מתי נמכור את הרכב, מי יודע. פחות משנה הושקעה, משהו כמו 8 חודשים אבל כמו שאמרתי מסיבות שונות זו לא הייתה עבודה רציפה (בחודש וחצי האחרון עבדנו אולי פעם אחת). סך הכל גם הפרוייקט עצמו הוא חלק גדול מהכיף.

בנתיים אני שומע מספיק מוסיקה בבית, אין לי חסך.

תודה על ההצעה רן :)

• תוכן חדש...