Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OnePlus 2 הוכרז - קיבל תג מחיר של 330$!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיברו פה על אמינות, רק אוסיף את הצד שלי (ושל עוד הרבה משתמשים בארץ ובעולם עד כמה שאני יודע):

גם אצלי, אחרי 3-4 חודשים, התחילו בעיות טאץ'. ברמה שהשימוש במכשיר נהיה סבל ענק. אמנם בסופו של דבר יצא עדכון תוכנה שפתר את הבעיה (הסברה היתה שזו היתה בעיה חומרתית שאיכשהו נפתרה בסוף תכנתית), אבל זה היה כמה חודשים טובים אחרי שהחברה כבר ידעה בצורה מפורשת שהבעיה קיימת ו"תוקפת" חלק עצום מהמכשירים (סקר בארץ הצביע על כך שכ-80% מהמכשירים חוו את הבעיה ברמה כזו או אחרת).

*אציין שעכשיו המכשיר עובד מצויין, אין שום תלונות.

האשמה אמנם "הוטלה" בסוף על יצרנית מסך המגע, אבל לא הייתי מוריד את האחריות מ-OnePlus. בשורה התחתונה - אני אישית הייתי חושב פעמיים אם לקנות מכשיר נוסף מהם.

פורסם

OnePlus בהתחלה לקחו אחריות על בעיית הטאצ' ואף דווח ברשת שחלק מהלקוחות קיבלו מכשיר חדש תמורת ישן.

לקבל החזר כספי לא היה ניתן.

לאחר מכן הם הקשיחו את מדיניות החלפת המכשירים ואיכשהו הצליחו לתקן בעיית חומרה בעזרת עדכון תוכנה. אבל עדיין ניתן לקרוא פוסטים של משתשמים בפורום שלהם ובXDA שהעדכון תוכנה לא עזר להם.

גם בLG G4 יש בעיות טאצ' והמכשיר מרבה לפספס את הנקישה כדי להתעורר.

פורסם
דיברו פה על אמינות, רק אוסיף את הצד שלי (ושל עוד הרבה משתמשים בארץ ובעולם עד כמה שאני יודע):

גם אצלי, אחרי 3-4 חודשים, התחילו בעיות טאץ'. ברמה שהשימוש במכשיר נהיה סבל ענק. אמנם בסופו של דבר יצא עדכון תוכנה שפתר את הבעיה (הסברה היתה שזו היתה בעיה חומרתית שאיכשהו נפתרה בסוף תכנתית), אבל זה היה כמה חודשים טובים אחרי שהחברה כבר ידעה בצורה מפורשת שהבעיה קיימת ו"תוקפת" חלק עצום מהמכשירים (סקר בארץ הצביע על כך שכ-80% מהמכשירים חוו את הבעיה ברמה כזו או אחרת).

*אציין שעכשיו המכשיר עובד מצויין, אין שום תלונות.

האשמה אמנם "הוטלה" בסוף על יצרנית מסך המגע, אבל לא הייתי מוריד את האחריות מ-OnePlus. בשורה התחתונה - אני אישית הייתי חושב פעמיים אם לקנות מכשיר נוסף מהם.

תראה לי עוד יצרן שהיה מצליח לפתור תוך כמה חודשים בעית חומרה בעזרת תוכנה ולא מכחיש או פשוט גורם לך לשדרג לדגם חדש יותר (אפצ'אפל) וכל זה במכשיר שעלה שליש מהגלקסי או הLG המקביל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הם כן הכחישו. הם שלחו לאנשים שהתלוננו "תיקון" (base rom של המכשיר) בטוענה שזה מה שיפתור את הבעיה. בודדים הצליחו לעשות RMA ולקבל מכשיר חדש במקום הישן, שגם בו, כמובן, היתה את אותה הבעיה. אז מה עשינו פה?

פורסם

אני מוכן לקחת את הסיכון הזה בהתחשב במחיר של המוצר.

הוא עולה פחות מחצי מהמתחרים הישירים שלו ועד עכשיו הביקורות "מהללות".

ולראייה,

כבר נרשמו כמעט 800,000 לרשימת ההמתנה להזמנות, ואני מאמין שזה עוד יגדל ויעבור את המיליון.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כבעלים של נוט 3 N9005 כבר שנתיים, קשה מאוד להפרד מהמכשיר הזה!

בנוגע ל NFC, אני אישית משתמש בו להעברת קבצים מהירה עם האפליקציה SUPERBEAM, מעביר תיקיות שלמות בין פלאפון בעניין של דקה [מעביר בכ 50 MBPS]

אני יודע שה NFC הוא לא שמעביר את הקבצים, אבל הTAP TO BEAM ממש יעיל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם (נערך)
זה אולי מה שאתה מכיר, אבל אם תעשה זום אאוט מהידע שלך, ....
http://bgr.com/2015/07/28/oneplus-2-specs-no-nfc/

I’ve been an Android user for the last five years and never once have I felt the need to use NFC-based apps like Google Wallet. In fact even if I did want to use Google Wallet, I wouldn’t be able to because I don’t know of any nearby vendors who support it. Added to this, I’ve always found the entire concept of mobile wallets to be highly overrated — what’s so inconvenient about carrying around a credit card again?

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם
אני מוכן לקחת את הסיכון הזה בהתחשב במחיר של המוצר.

הוא עולה פחות מחצי מהמתחרים הישירים שלו ועד עכשיו הביקורות "מהללות".

ולראייה,

כבר נרשמו כמעט 800,000 לרשימת ההמתנה להזמנות, ואני מאמין שזה עוד יגדל ויעבור את המיליון.

כל מכשיר סיני עולה בערך חצי ומגיעים עם אותו מפרט.

לא מבין מה כולם רצים אחרי ה 1+1.

פורסם (נערך)
http://bgr.com/2015/07/28/oneplus-2-specs-no-nfc/

I’ve been an Android user for the last five years and never once have I felt the need to use NFC-based apps like Google Wallet. In fact even if I did want to use Google Wallet, I wouldn’t be able to because I don’t know of any nearby vendors who support it. Added to this, I’ve always found the entire concept of mobile wallets to be highly overrated — what’s so inconvenient about carrying around a credit card again?

נו ומה הראת לי פה? בלוגר עם רמת ידע טכנולוגי אפסית שהגיעה רובה מכתבות כמו שלו ושבוי של המוצר שיגיד הכל כדי להצדיק את המלחמה במותגים גדולים ויקרים יותר?

אני מתעסק יום יום בNFC ויש לי עסק שקשור לתחום הזה, תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר...

תקרא עוד פעם את מה שציטטת ותבין כמה זה אבסורדית השאלה האחרונה שלו וכמה אפשר לשנות אותה לכל פתרון טכנולוגי שיש לך בטלפון.

עריכה אחרונה על ידי שבלול

• תוכן חדש...