Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,המון זמן שלא הייתי פה עקב גיוס.

השאלה שלי היא בעוד כשלושה חודשים אני משתחרר,יש לי אפשרות לרכוש רכב עד אזור 35\40K

וראיתי למכירה איביזה FR 1.9TDI משופרת ל200 כ"ס על ידי צ'יפ אצל סדנת ID GO למי שמכיר הרכב עומד על 201 כ"ס.

השאלה שלי היא כזאת-האם שווה לשפר רכב טורבו דיזל?מה שונה בעולם השיפורים בין הדיזל טורבו לבנזין? הדבר היחיד שמאוד מונע ממני ללכת על זה הוא העניין של העשן השחור שיוצא לרכבים כאלו משופרים מהאגזוז זה נוראי.

אבל מאידך,הבנתי שלרכב זה גיר בעל 6 הילוכים,מומנ"ט גבוה בהרבה מלרכבי הטורבו בנזין מאותה הסדרה,אך המומנט על חשבון המהירות.ומה תיהיה צריכת דלק?

אשמח לתשובה לאן אני יכול להגיע עם האיביזה הזו? מעוניין להגיע לאיזור 260כ"ס בלבד לא משתגע מעבר לזה תודה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

התקציב הוא לא מוגבל אלה כל חודש כמובן מוכן להשקיע על הרכב כ-2000 אבל לא ענית לי על השאלה עצמה. התקציב פחות בעייתי.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כדי להגיע ל-260 כ"ס במנוע הזה תתצטרך להחליף טורבו, מזרקים ולבצע התאמות בתוכנת ניהול מנוע. המחיר? בטח לא זול במקרה ואתה לא רוצה לשבור את המנוע.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

אוקיי תודה,אבל שוב שאלתי שאלות על ההבדלים בין הטורבו בנזין לטורבו דיזל מבחינת שיפורים מה יהיה לי יותר זול כולל החזקה ואמינות? TDI או טורבו בנזין ?

פורסם

יש לי אחת כזאת, 2003 הרכב עומד על 160 כוח, 230k .

הרכב חזק בטירוף, וחיסכוני בטירוף, נסיעה חזקה על לחיצות מגיע ל550 קילומטר, נסיעה חסכונות מגיע ל800 קילומטר ואפשר גם יותר. לגבי אמינות, האוטו אמין מאוד, מאוד, שים לב לטיימינג וקלאץ. קלאץ יקר מאוד! סביב ה3000 4500 אלף שקל, וזה אם אתה מביא חלקים בעצמך.

שלי הרכב 3 דלתות, וזה לא נוח לי בכלל!!! אני רגיל למכוניות גדולות. אבל לעניין שלך, קודם לך תעשה סיבוב, תרגיש את הכוח, ולא תרצה לשפר.... בהצלחה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
התקציב הוא לא מוגבל

בתקציב לא מוגבל, לא הייתי מתחיל בכלל מאיביזה דיזל.

יש יצרנים שמוכרים אוטו סדרתי חזק בהרבה מהאיביזה, מתנהג טוב יותר, וכחדש, יהיה אמין יותר ובאחריות יצרן.

דוגמא מאותו קונצרן: RS6.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

200 כ"ס (בטח מדובר על אזור ה-45 קג"מ) זה די והותר. המון מומנט וביצועים מצויינים.

לא הייתי מחפש הרפתקאות בשיפורים נוספים - מה כבר תקבל בסוף? איביזה מהירה בקו ישר, שעושה שניה נוספת פחות למאה...

פורסם
200 כ"ס (בטח מדובר על אזור ה-45 קג"מ) זה די והותר. המון מומנט וביצועים מצויינים.

לא הייתי מחפש הרפתקאות בשיפורים נוספים - מה כבר תקבל בסוף? איביזה מהירה בקו ישר, שעושה שניה נוספת פחות למאה...

זה מה שהרבה בעלי איביזה ורכבי הקונצרן שאני מכיר מחפשים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מעולה. 200 כ"ס והר מומנט באיביזה הזו יספקו את הסחורה. לשפר אותה עוד יותר מיותר לטעמי.

פורסם
פות"ש כתב במפורש שהתקציב שיש לו לרכישת הרכב הוא 35-40K.

אם התקציב לקניה הוא 40K, והתקציב לשיפורים אינו מוגבל, הייתי מחלק את זה אחרת.

קניה - עד מליון מאתיים. שיפורים - לא מוגבל.

בסהכ אין שינוי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא יודע אם הייתי הולך על איביזה או RS6, פותח השרשור בחור צעיר ואולי יכול להתפשר על הפרקטיות.

למבורגיני אוונטדור, גם מהמשפחה ויש לה מנוע בגודל של סיאט איביזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...