Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי מילואים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

התחלתי אתמול 21 ימי מילואים.

אני לא עובד כרגע, רציתי לדעת איך יחשבו לי את השכר וכיצד הוא יכנס לחשבון הבנק שלי?

אגב, האם יש מענק כלשהו (למעט המענק הידוע לפי כמות ימי המילואים) על כך שהמילואים בוצעו בשנת השחרור? (השתחררתי לפני 3 חודשים בערך)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני יודע שאחרי שתסיים את המילואים, אתה תצטרך להגיע לביטוח לאומי עם הטופס מהמילואים, שם יעשו לך את החישוב ויכניסו לך את הכסף לחשבון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איך החישוב עובד? לפי ה196₪ ליום או בהקשר לשכר שלי מאפריל עד יוני (התקופה שבה כן עבדתי)?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לפי שכרך ב-90 הימים האחרונים, ויש מינימום.אם עבדת ביוני חודש מלא אמור להיות לפי השכר, כמובן בתנאי שבט"ל שולם כהלכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוח לאומי שולם,

לא עבדתי חודש מלא ביוני. גם המשרה לא הייתה משרה מלאה.

פורסם

יש סכום מינימום, זה גם מה שתקבל כסטודנט, אם לא תעבוד ותרויח מינימום חודשי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז סבבה, אם אני לא טועה זה 196₪ ליום, לא רע בהתחשב בעובדה שמקבלים שישי שבת למרות שאני לא בבסיס בימים האלו ויש אחלה של מענק מעל 20 יום. (וגם הנחה ברישיון נהיגה שאני צריך לחדש עוד שנה וקצת)

פורסם (נערך)
אז סבבה, אם אני לא טועה זה 196₪ ליום, לא רע בהתחשב בעובדה שמקבלים שישי שבת למרות שאני לא בבסיס בימים האלו ויש אחלה של מענק מעל 20 יום. (וגם הנחה ברישיון נהיגה שאני צריך לחדש עוד שנה וקצת)

12345

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

בוודאות, סגור, נצור ובטוח: ממוצע של השכר שלך בשלושת החודשים האחרונים כאשר יש מינימום (כפי שספריאל אמר). המינימום הוא 264 ש"ח ליום.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לפי המחשבון של ביטוח לאומי זה יוצא 196₪ ליום (ואני מקבל עוד 20₪ נסיעות ליום כי אני מגיע עצמאית ולא בתחבורה ציבורית)

איך 264₪? לפי מה? הלוואי וזה הסכום.

פורסם (נערך)

לפי ניסיון מילואים של 5 שנים + מנהלת המחלקה הרלוונטית בביטוח לאומי שאמרה לי את זה מפורשות (בגלל אופי העבודה שלי יוצא שאני אפסיד מעל ל2000 שקלים באימון הקרוב שיש לי על ההפרש בין התשלום על שעות העבודה שאפסיד בגלל אותו אימון)

עריכה:

בדקתי עכשיו במחשבון של ביטוח לאומי ויצא לי 274.

לא יודע מאיפה הגיע הסכום הזה. לא יודע מאיפה הגיע הסכום שלך.

באימון האחרון שלי במרץ קיבלתי 264 ליום. כמו גם באלו שהיו לפניו.

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הזנתי 21 ימי מילואים לפי התאריכים, כתבתי את תאריך סיום העבודה שלי, וסימנתי שאני מרוויח מתחת לסכום (5800₪ ומשהו) או לא עובד, וזה מה שיצא.

פורסם (נערך)

הזנתי מילואים של יום אחד וזה מה שיצא לי (274 ש"ח)

(הזנתי מהתאריך של ה27/7 עד ה27/7)

הזנתי נתונים של 21 ימי מילואים וגם אני קיבלתי כמוך (196)

אם אתה רוצה אני יכול לברר לך שוב דרך אותה מנהלת מחלקה ולקבל תשובה סופית וודאית.

אני בכל אופן תמיד קיבלתי כפי שכתבתי לך קודם.

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
פורסם (נערך)

גיגול קצר העלה שאכן מדובר ב-196 ש"ח ועוד כמה אגורות.

אבל - במילואים עד 5 ימים יש תוספת של 40%. זה לפי חוק המילואים.

יפה מאד. בזמני מילואים "חד יומיים" לא היו מזכים בתשלום כלשהו - הם היו במקרה הטוב על חשבון המעביד ובמקרה הרע על חשבון העובד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...