Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר ב C4 2009 1.6SX .

רכב עבר 89,000 וצריך לבצע טיפול 90 (שמן ופילטר מוחלף כל 15 מאז שהוא אצלנו, נרכש מלובינסקי טרייד לפני שנתיים).

פניתי למרכז שירות ארצי כדי לברר מתי עושים טיימינג ונאמר לי שאחרי 10 שנים או 150 אלף.

במרכז שירות מורשה בפתח תקוה דניאל בראל נאמר לי שהם ממליצים להחליף פעם ב 5 שנים או 100 אלף.

כשניסיתי לברר במרכז שירות ארצי איך זה שהמלצות היצרן ומרכז שירות שונות ומה עמדת היבואן, מלמלו משהו לא ברור וכך הסתיימה השיחה.

אז מתי להחליף?

תודה מראש

פורסם

אכן, ההגדרה המקורית של היבואן היא מה שמסרו לך במרכז השירות. המלצת המוסך מגיעה מהשטח ועומדת אחריה שנים רבות של נסיון. ממליץ להחליף עפ המלצת המוסך המטפל.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יש צורך בהחלפת רצועה, כבר הגיעו אלינו עשרות רכבים כאלו עם רצועת תזמון קרועה אחרי פחות מ-5 שנים.

אורן

פורסם

עדיף כמה שיותר מוקדם, לדעתי בסביבות 80-90 אלף קמ , למשל אצלי במנוע בידיוק כמו שלך NFU ההוראות בחברה אומרות 10 שנים או 80 אלף ק"מ, אני הקדמתי ועשיתי ב 63 אלף קמ.

(כמובן אצל אורן שירותי רכב)

• תוכן חדש...