Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לאחרונה אאודי A3 ואני צריך את עזרתכם בשידרוג מערכת הסאונד.

כרגע מותקנת nippon n10, שעושה לי בעיות בקליטת רדיו, אך מעבר לזה נראית תקינה.

יש לי סאב rockport punch ומגבר חמישה ערוצים boss 1200w שירדו מהאיביזה שמכרתי, לא מורכבים.

הרמקולים לא נראה לי ששודרגו.

אני בעיקר שומע רוק, ואלקטרוני, לא בעוצמות מטורפת, אבל רוצה להנות מאיכות סאונד טובה פלוס.

חשבתי שכדאי להתקין שני סטים של קומפוננטס. חשבתי להשקיע באיזור ה2000. המליצו לי על infinity reference 6500cx. מה דעתכם?

האם כדאי להחליף את הHU? איכות קליטת הרדיו פשוט זוועתית. אפשר לעשות משהו בנושא?

תודה!

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהרבה מכשירים סיניים פשוטים נתקלתי בקליטת רדיו לא טובה, או שלא הייתה קליטה כלל. לדעתי רק החלפה תפתור את זה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

רצונך לקבל איכות שמע טובה פלוס -

א. הניפון הזה לא מצטיין לא באיכות קליטת רדיו ולא באיכות שמע. החלף אותו לפני הכל.

2. האינפיניטי הנ"ל נציל מאוד ויעבוד טוב גם ללא מגבר. אם כן מתקינים מגבר, לדעתי אפשר למצוא סטים טובים יותר, אך תצטרך לשמוע סט בשביל לדעת אם הוא מתאים לך. לגבי המגבר - גם הוא לא פנינת סאונד בלשון המעטה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נשמע שאני אהיה חייב להתחיל עם החלפת הסיני..

אפשר לקבל המלצה למחליף ראוי?

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

• תוכן חדש...