Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן סביב 30,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מיואש מחיפושים אני פונה אליכם לעזרה.

כאמור, תקציב עד 30,000.

דרישות:

גיר אוטומט (או רובוטי לצורך העניין).

עדיפות לרכב קטן וחסכוני, ישמש שני אנשים בלבד לכן אין צורך במשפחתי.

חשוב שיהיה בטיחותי, גם במחיר של התפשרות על פרמטרים אחרים.

נסיעות בינעירוניות על בסיס יומיומי (בערך 25 ק"מ לכל כיוון).

חשוב שיוכל לעמוד גם בנסיעות ארוכות יותר (טיול לאחת מקצוות הארץ פעם או פעמיים בשנה).

תחזוקה זולה, או לפחות סבירה.

חקרתי קצת על היאריס, 2006-7, המון ביקורת טובות אבל מחיר גבוה מעט מהתקציב וביחס לרכבים אחרים בשנתון הזה.

הצצתי גם על הפונטו גרנדה (וגם על האיבו) 2008-9 ואפילו 2010 בגלל המלצה חיובית שקיבלתי מחבר אבל דעת הרוב וכמה מוסכניקים שאני מכיר היא לא להתקרב תוך כדי מלמול על הגיר הרובוטי וריבוי התקלות.

בשורה התחתונה - ברור לי שלא יהיה קונצנזוס על אף רכב ולכל אחד יש את החוויה האישית שלו.

אבל כיאה לאדם שלא מבין הרבה ברכבים....אשמח לחיזוק כלשהו על אחת מהן או המלצה אחרת.

יש לי קושי תפיסתי לקנות את אחת מקופסאות הפח שעונות לשם דייטסו סיריון, יונדאי גטס או ניסאן מיקרה, אשמח לדעתכם גם עליהן.

תודה רבה!

פורסם

האיוו עונה על הדרישות שלך,חיסכונית ובטיחותית ועם מושבים נוחים,החיסרון הוא הגיר הרובוטי שלא כולם אוהבים את הפעולה שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חושב שהיאריס פחות קופסא ואגב גם בה מותקן גיר רובוטי, ועוד כזה שהרבה פחות נעים מזה של הפיאט. מעבר לזה תא הנוסעים שלה בדגם שלפני מתיחת הפנים מאוד זול ונוטה לקרקש ולהרעיש.

הפונטו איוו נוחה יותר, הגיר הרובוטי שלה מתנג טוב מזה של היאריס ותא הנוסעים שלה שקט ונעים יותר.

פורסם

סיבות אחרות למה דעת הרוב נוטה לכיוון היאריס?

קיבעון ישראלי? שם רע לפיאט?

אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע...

יש פה אולי מישהו שהיה בעלים של האיבו או הגרנדה?

פורסם (נערך)

ליאריס יש שם מעולה של רכב ששומר על ערכו ואמינות טובה,והוא אכן כזה,אבל הגיר שם לא נעים,שים לב שהיום אין טיוטות עם גיר רובוטי חד מצמדי,כי אנשים לא אהבו אותו.

היום טיוטה עבר לגיר הרציף שמבחינת עבודה לא רואה ממטר את הרובוט החד מצמדי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנטיה לפיאט עדיפה על הטויוטה,

בטויוטה אתה משלם על סמל זה וזה הכל.

איכות חומרים ירודה ותא נוסעים מרעיש+גיר רובוטי מעצבן מאוד.

הייתי ממליץ לך לחפש פיאט כזו ואם בכלל בא לך להתפנק ללכת לכיוון של בראבו

• תוכן חדש...